Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοίνωσε τον Τσάμπερλεν η Κηφισιά

Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει ο ΑΟΠ Κηφισιάς απέκτησε τον Αμερικανό μπλοκέρ Μαξ Τσάμπερλεν.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Μαξ Τσάμπερλεν για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο 23χρονος Αμερικανός ήδη προπονείται με την ομάδα των βορείων προαστίων ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Μιλώντας για τη νέα σελίδα στην καριέρα του ο Μαξ Τσάμπερλεν τόνισε: « Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το νέο βήμα στην καριέρα μου. Από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα ότι ήρθα σε ένα οργανωμένο σύλλογο, αλλά και σε μία όμορφη πόλη. Το προπονητικό επιτελείο έχει ξεκάθαρο πλάνο και δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση προκειμένου να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια».

Μιλώντας για τους στόχους ο κεντρικός της Κηφισιάς είπε: «Γνωρίζω ότι η Κηφισιά παρουσιάζει σταθερά ένα δυνατό σύνολο που τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και φέτος. Μέσα από την σκληρή δουλεία πιστεύω ότι θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Στη συνέχεια ο κεντρικός της Κηφισιάς επισήμανε: « Η πανδημία έχει επηρεάσει σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής μας και φυσικά και τον αθλητισμό. Ελπίζω αυτή η περιπέτεια να τελειώσει σύντομα. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

O Mαξ Τσάμπερλεϊν ειναι γεννημένος 24 Φεβρουαρίου 1997 και έχει ύψος 2.00.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ
2014 – 2019 : Pepperdine (USA)
2019 – 2020 : Tourcoing (France)
2020 - 2021: Α.Ο.Π.Κηφισιάς
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.