Επέστρεψε ο Ρούσης στην Κηφισιά

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Λυκούργο Ρούση για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ο 33χρονος πασαδόρος επιστρέφει στην Κηφισιά μετά από έναν χρόνο, ενώ αυτή θα είναι συνολικά η 6η σεζόν που θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΑΟΠ Κηφισιάς ο Λυκούργος Ρούσης τόνισε: «Για εμένα όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στην Κηφισιά. Αισθάνομαι ότι επιστρέφω στο σπίτι μου και στην ομάδα που αγαπώ. Το δέσιμο μου με την Κηφισιά και τους ανθρώπους της ήταν ο καθοριστικός παράγοντας που καθόρισε την απόφασή μου.

Παράλληλα το πρότζεκτ της Κηφισιάς μου αρέσει, καθώς η ομάδα τη νέα σεζόν θα συνδυάσει εμπειρία και ταλέντο. Έχουμε πολλούς εξελίξιμους αθλητές και με σκληρή δουλειά θα κάνουμε ένα δυνατό σύνολο».

Στη συνέχεια ο Λυκούργος Ρούσης επισήμανε: «Οι κινήσεις όλων των ομάδων δείχνουν ότι θα έχουμε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πλέον υπάρχει μεγαλύτερη οικονομική άνεση κάτι που δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας σε όλους μας. Πιστεύω ότι θα δούμε ακόμα πιο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Τα τέσσερα φαβορί της Volley League έχουν διαμορφώσει δυνατά ρόστερ, όμως και οι υπόλοιπες ομάδες θεωρώ ότι έχουν δυναμώσει και θα μπορέσουν να κάνουν σημαντικές νίκες. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε πολλές εκπλήξεις».

Ο έμπειρος πασαδόρος της Κηφισιάς στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η Κηφισιά με το τέλος της καριέρας του Δημήτρη Νικολάκη γυρίζει σελίδα. Με την επιστροφή μου θέλω να φέρω στην Κηφισιά κάτι από την αύρα παλαιότερων ετών και να βγάλουμε στο γήπεδο την μαχητικότητα και το μέταλλο που χαρακτηρίζει την ομάδα.

Εύχομαι σε όλους υγεία και να δούμε τη νέα χρονιά γεμάτα γήπεδα, απαλλαγμένοι από την περιπέτεια του κορωνοϊού».

 Από το Γραφείο Τύπου

ΑΟΠ Κηφισιάς