Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον Ασκληπιό η Αποστολία Αλβίζου

Στον Ασκληπιό θα βρίσκεται για την επόμενη χρονιά η Αποστολία Αλβίζου. Η Λαρισέα Κεντρικός που βλέπει τον κόσμο από τα 1.80 μ. είναι φοιτήτρια στα ΣΕΦΑΑ Τρικάλων και τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν με την ΕΑ Λάρισας.

Ξεκίνησε το Βόλει το 2013-2014 από τον Α.Ο Φοίβος.

Το 2014 μεταπηδά στην ΕΑ Λάρισας στην οποία βρίσκεται μέχρι και την τελευταία αγωνιστική περίοδο.

Με την ομάδα της Λάρισας έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα και από πολύ νωρίς αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας των γυναικών στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Το 2016 με την ομάδα των Νεανίδων της ΕΑ Λάρισας κατακτά την 3η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.

Το 2018 κατακτά την 2η Θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα

Σε δηλώσεις της η Αποστολία, μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας, στο site της ομάδας αναφέρει:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα αγωνίζομαι στον Ασκληπιό Τρικάλων. Με τιμά ιδιαίτερα η πρότασή τους και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Προπονητή και την Διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας»

Ευχαριστούμε απ την πλευρά του Ασκληπιού τον Πρόεδρο της Ε.Α Λάρισας κ. Περουλάκη και την υπεύθυνη του τμήματος Βόλει κ. Τριανταφύλλου για την άψογη συνεργασία για την μετακίνηση της αθλήτριας. Ευχόμαστε στην ομάδα της Ε. Α. Λάρισας Καλή αγωνιστική χρονιά.

Το Δ.Σ και η οικογένεια του Ασκληπιού Καλωσορίζουν την Αποστολία στην ομάδα και της εύχονται Υγεία, Δύναμη και Καλή αγωνιστική χρονιά.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.