Η Άντζελα Παππά στην ΑΕΚ, ανανέωσε η Μπελιά

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Άντζελα Παππά.

Η 24χρονη (11/05/1997) διαγώνιος, ύψους 1,83 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Άντζελα Παππά ξεκίνησε την καριέρα της από το Αρκάδι, ενώ ακολούθησε η ΑΕ Ρέντη, ο ΑΣ Ηλιούπολη και ο ΓΣ Ηλιούπολης, με τον οποίο αγωνίστηκε και στη Volley League. Tη σεζόν 2019-20 φόρεσε τη φανέλα της γερμανικής Düsseldorf, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο μετακόμισε στην Καλαμάτα για τον τοπικό Απόλλωνα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Άντζελα Παππά δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη για την καινούρια σεζόν η οποία με βρίσκει στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή και τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους. Είμαι πανέτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και φανώ αντάξια των προσδοκιών τους. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να κατακτήσουμε τους στόχους μας“.

Άντζελα, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Η ΜΠΕΛΙΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Μαριάννα Μπελιά. Η 22χρονη (24/10/1998) λίμπερο, ύψους 1,65 μ., υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου για ακόμα ένα έτος.

bellia

Η Μαριάννα Μπελιά θα φοράει για 14ο χρόνο τη φανέλα της ΑΕΚ, καθώς προέρχεται από την Ακαδημία του “Δικεφάλου”, έχοντας γράψει τη δική της ιστορία με τα “κιτρινόμαυρα”.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μαριάννα Μπελιά δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανεώνω για άλλη μια χρόνια στην ομάδα της ΑΕΚ και χαίρομαι ιδιαίτερα για την πίστη που δείχνει η διοίκηση απέναντι στο πρόσωπο μου για ακόμα μια σεζόν. Εύχομαι πάνω από όλα υγεια και με τη σειρά μου να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει για την νέα χρονιά“.

Μαριάννα, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!