Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απόλλωνας Καλαμάτας: Καρφώνει αργεντίνικα με Ανάι Τόσι! (VIDEO)

Σε ρυθμούς τάνγκο θα κινείται φέτος η ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας καθώς όπως αποκαλύπτει το Messinialive.gr ταράζει τα νερά με μία σπουδαία παίκτρια από την Αργεντινή, την Ανάι Τόσι με την οποία ήρθε σε συμφωνία και θα τον ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Pre League γυναικών.

Πρόκειται για μία 23χρονη διεθνή διαγώνια, η οποία μπορεί να κάνει την διαφορά για τη μεσσηνιακή ομάδα καθώς έρχεται στην Ελλάδα με σπουδαίες περγαμηνές στην έως τώρα καριέρα της.

Γεννήθηκε στη Σάντα Φε το 1998 (10 Ιουλίου) και έχει ύψος 1.83 μ. Έπαιξε στις ομάδες Σαν Κάρλος και Ολύμπικο στο ξεκίνημα της καριέρας της και το 2017 μετακόμισε στην Μπόκα Τζούνιορς, όπου έγινε ένα σημαντικό κομμάτι για να φτάσει στον τελικό της Αργεντίνικης Λίγκας. Τη σεζόν 2019-20 φόρεσε την φανέλα της Μοντέκιο Ματζόρε στην Ιταλία και πέρυσι αγωνίστηκε στη Σαν Λορέντζο.

Έχει αγωνιστεί σε όλες της ηλικιακές Εθνικές ομάδες της Αργεντινής. Το 2015 διακρίθηκε ως η πολυτιμότερη παίκτρια στο Παναμερικανικό Κύπελλο U18. Έπαιξε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U18 στο Περού 2015, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20 στο Μεξικό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U23 στη Σλοβενία.

Με την Εθνική γυναικών έκανε ντεμπούτο στο 2018 στο Nations League και το Παναμερικανικό Κύπελλο με εξαιρετικές εμφανίσεις.

Η Ανάι Φλορέντσια Τόσι, όπως είναι το πλήρες όνομά της, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα στις 12 Σεπτεμβρίου ώστε να ολοκληρώσει και το τυπικό μέρος της μετακίνησής της στον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Δείτε την σε δράση στο παρακάτω βίντεο

Πολυμέσα

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.