Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την απόκτηση του Ντάριελ Άλμπο ανακοίνωσε ο Άρης

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών ανακοινώνουν την απόκτηση του Ντάριελ Άλμπο.

Ο 29χρονος διεθνής Κουβανός διαγώνιος αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τον ΑΡΗ στην προσπάθεια που ξεκινά στο πρωτάθλημα της Pre League. Μ’ αυτήν την κίνηση, η πραγματοποίηση της οποίας οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στον πρόεδρο του Α.Σ., Λευτέρη Αρβανίτη, ο ΑΡΗΣ ολοκληρώνει τις μεταγραφικές κινήσεις του για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Το πλούσιο παλμαρέ του Άλμπο

Ο Ντάριελ Άλμπο γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 1992 και έχει ύψος 2.03μ. Διετέλεσε διεθνής στην Εθνική Κούβας από το 2012 έως το 2017 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παναμερικανικό Κύπελλο που διεξήχθη το 2016 στο Μεξικό.

Ο 29χρονος άσος έχει πλούσιο παλμαρέ. Είναι, μάλιστα, γνώριμος στους Έλληνες φιλάθλους, μετά τις συμφωνίες του με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Τη σεζόν 2015-16 ο Άλμπο αγωνίστηκε στη La Habana της πατρίδας του και το 2016 υπέγραψε στον Παναθηναϊκό. Την περίοδο 2017-18 έπαιξε στην Αργεντινή για λογαριασμό της Utter Volley και το 2018 μετακόμισε στον Λίβανο και τη Zahra. Το 2019-20 αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και τον Παφιακό στην Κύπρο και την επόμενη σεζόν έπαιξε στην Αίγυπτο και τη Smouha Club.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.