Κολομβιανός μπλοκέρ για τον Φίλιππο

Η διοίκηση του ΤΑ.Α. Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κολομβιανό αθλητή, Joan Jaraba ενόψει της συνέχειας της σεζόν 2021-2022 Volley League ανδρών. 


O 24χρονος διεθνής, του οποίου το πλήρες όνομα είναι Jaraba Berrio Joan Ferney, είναι γεννημένος την 1/1/1997 στoν δήμο Τurbo της Αντιόχειας, έχει ύψος 2.01μ και αγωνίζεται ως κεντρικός μπλοκέρ.

Ξεκίνησε το βόλεϊ σε ηλικία 15 ετών, ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες ανήκε στο δυναμικό της αργεντίνικης UPCN, με τα «χρώματα» της οποίας συμμετείχε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων της FIVB, στο Μπέτιμ της Βραζιλίας, καταλαμβάνοντας τη 5η θέση στη διοργάνωση.

Τη σεζόν 2019-2020 ο Jaraba, που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα της Βέροιας» στον σαββατιάτικο αγώνα της 8ης αγωνιστικής Volleyleague με τον Μίλωνα, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 Ισπανίας, με τη φανέλα της Αλντεμπαράν Σαν Σαντουρνίνιο, ενώ τα προηγούμενα χρόνια στην Αντιόχεια της πατρίδας του.

Η διοίκηση του ΤΑΑ Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας καλωσορίζει τον Joan Jaraba στην οικογένεια των «ερυθρόλευκων της Βέροιας» και του εύχεται μία επιτυχημένη χρονιά με υγεία και προσήλωση στους στόχους της ομάδας μας για διάκριση».

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Π.Σ.Φίλιππου Βέροιας