Επέστρεψε ο Αποστολογιωργάκης στον Πορφύρα

Ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης ( στη φωτο με την άσπρη φόρμα ) επέστρεψε μετά από 13 χρόνια στον Πορφύρα, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα προπονητή της Γυναικείας ομάδας μας.
Σημειώνεται ότι σε αυτά τα 13 χρόνια, μεσολάβησαν μόλις 4 προπονητές, απόδειξη της λογικής και της σταθερότητας που διακρίνει τον Πορφύρα. 
Ο έμπειρος προπονητής ( που έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα-2 στην Πρι Λιγκ, 2 στην Α2, 3  στην Β΄ Εθνική  και 4 Κύπελλα ΕΣΠΕΔΑ ), εργάσθηκε στον Πορφύρα στο δεύτερο μισό της σεζόν 2009-2010 και οδήγησε τότε την ομάδα μας στην κατάκτηση του Κυπέλλου ( 3-0 στο τελικό το Ιλιο στο Βυζαντινό ) και στον τελικό των πλέϊ οφ του Πρωταθλήματος ( όπου χάθηκε η άνοδος από την Φιλία Ηλιούπολης, σε μία σειρά αγώνων που δε θα ξεχάσουμε, μεταξύ άλλων και  για την ένσταση αντικανονικής συμμετοχής με τον αντίπαλο μας  της Λετονής Βίλντε...).
Εχει φθάσει δύο φορές στο Φάϊναλ 4 του Κυπέλλου Ελλάδος.
Στην Α1 ο Μανώλης ανέβηκε με την Αρτέμιδα Κορυδαλλού  και πριν από 3 χρόνια με τον Ηλυσιακό, με τον οποίο είχε αποκλείσει την ΑΕΚ με νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Την τελευταία τετραετία εργάσθηκε διαδοχικά σε ΑΕΚ, Ηλυσιακό, Πετρούπολη. 
Μας γνωρίζει ( άλλωστε στη φωτο  του 2009 είναι και η κα Τασούλα και ο κος Νίκος, σταθεροί πυλώνες στο βόλεϊ του Πορφύρα...), τον γνωρίζουμε, ξέρει το DNA του Πορφύρα και πάμε μαζί, για να φτιάξουμε μία ΝΕΑ ομάδα, με βάση τα παιδιά που απέδειξαν ότι ΑΓΑΠΟΥΝ τον σύλλογο, με στόχο την άνοδο από την Πρι Λιγκ στην Α1 Εθνική και με προσθήκες που θα έχουν ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ, ΠΕΙΣΜΑ και ΠΑΘΟΣ και θα αρνούνται να χάσουν.
Δίπλα στον Μανώλη Αποστολογιωργάκη θα είναι η υπερπολύτιμη Πόπη Καλλή ( στην 11η χρονιά της στον Πορφύρα ) την οποία ευχαριστούμε γιατί '' έβαλε πλάτη '' για την ΟΜΑΔΑ και η ίδια γνωρίζει ότι την θεωρούμε απόλυτα πετυχημένη.
Πάμε να φτιάξουμε ξανά τον Πορφύρα, που έπεσε από τα δικά μας λάθη και από σειρά ατυχιών, ωστόσο, υπάρχει μεράκι και αντοχή ώστε να διορθώσουμε ότι χρειάζεται και να βρούμε ξανά τον πραγματικό εαυτό μας, αυτόν που χάσαμε φέτος...
Για την αποδοχή της πρότασης που του κάναμε, ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης είπε : 
'' Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Πορφύρα, για επιστροφή μου στο γυναικείο τμήμα μετά από αρκετά χρόνια. Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί, καλούμαστε όλοι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Εύχομαι να έχουμε μία εποικοδομητική συνεργασία και να επιστρέψει άμεσα η ομάδα στην Volley League ''.