Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε αναζήτηση ομάδας ο Μάνος Καλημεράκης

Ο Μάνος Καλημεράκης είναι ελεύθερος πλέον για συζητήσεις με ομάδες καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την ομάδα του Κρόνου Αγίων Αναργύρων.

O Καλημεράκης οδήγησε την ομάδα του Κρόνου στη Β Εθνική και με την επίσημη άνοδό της έστειλε τις καλύτερες ευχές του ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και τη λύση της συνεργασίας:

"Η ομάδα του "Κρόνου Αγ. Αναργύρων" ανέβηκε στην Β' Εθνική Κατηγορία. Κατέκτησε την 2η θέση στο πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ. Συγχαρητήρια ομάδα. Δύσκολη ομολογουμένως σεζόν, όμως με απόφαση της διοίκησης, δεν θα συνεχίσουμε την κοινή πορεία μαζί, για την επόμενη σεζόν. Εύχομαι στον "Κρόνο" & στα κορίτσια, επιτυχίες με υγεία πάνω απ όλα."

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

1992 Πρωτάθλημα γυναικών, Β προπονητής με Ιωνικό Ν. Φ. γυναικών 1997-2000 ΠΑΟ γυναικών, Β προπονητής με 2 Πρωταθλήματα & 2η θέση Ευρώπη, Κυπέλλου κυπελούχων. Με Α προπονητή τον Γ. Νικολάκη Άνοδος με ΓΣ Κερατέας, Α προπονητής ανδρών 2001 σε Γ' Εθνική από τοπικό. Άνοδος με Εθνικό Πειραιώς Ανδρών στη Β εθνική από Γ Εθνική. 2007

Επίσης έχει διατελέσει ομοσπονδιακός προπονητής κλιμακίων κοριτσιών & αγοριών 2004 & 2009 Α προπονητής σε : Α1 ΠΓΣ γυναικών Λ Α2 Βριλήσσια & Πετρούπολη

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.