O Στέλιος Ατσιδαύτης νέος προπονητής του Κρόνου Αγίων Αναργύρων

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση έκανε ο Κρόνος Αγίων Αναργύρων καθώς συμφώνησε με τον Στέλιο Ατσιδαύτη που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας τη νέα σεζόν.

Ο Στέλιος Ατσιδαύτης μετά από ένα χρόνο απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους πείστηκε να επιστρέψει στην ενεργό δράση αναλαμβάνοντας μια ακόμα πρόκληση, όπως συνηθίζει. Ο Ατσιδαύτης είχε πάρει την ομάδα των Αμαζόνων της Νέας Ερυθραίας από τη Α2 Εθνική και την ανέβασε στην Volley League σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στην ερώτησή μας τι τον έπεισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση μας είπε: “ Μου έλειψε το γήπεδο, η μπάλα, η προπόνηση, ο αγώνας, το άγχος, η χαρά, η λύπη, οι κοπέλες, οι διαιτητές... Όλα. Μάλλον είναι μικρόβιο τελικά...” .

Όσον αφορά για την απόφασή του να αναλάβει τον Κρόνο μας είπε : “Από τις συναντήσεις που κάναμε είδα ανθρώπους φιλόδοξους και με όραμα, που θέλουν να δουν την ομάδα σε υψηλές κατηγορίες, να παίζει ωραίο βόλεϋ και να τραβήξει τον κόσμο της περιοχής στο γήπεδο...”

Για τους στόχους της ομάδας : “ Στόχος είναι να φτιαχτεί μία ομάδα ανταγωνιστική που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα κατηγορία”.

Το Βιογραφικό του:

2010-2011 Νεάνιδες -κορασίδες ΑΟ Μαρκοπούλου

2011-2013 βοηθός προπονητή Ολυμπιακός γυναίκες

2013 - 2014 Κορωπί γυναίκες

2014-2015 ΓΣ Χαλανδρίου γυναίκες Α2 εθνική κατηγορία

2015-2017 ΦΟ Βριλησσίων Α2 εθνική κατηγορία

2017-2018 β γύρος Πανιώνιος γυναίκες Preleague

2018-2021 Αμαζόνες Α2 εθνική κατηγορία, Preleague και Α1 κατηγορία γυναικών

Ο Κρόνος Αγίων Αναργύρων ανακοίνωσε και επίσημα της λύση της συνεργασίας με τον πρώην προπονητή της ομάδας Μάνο Καλημεράκη:

“Ο Κρόνος Αγίων Αναργύρων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Μάνο Καλημεράκη. Θέλει να τον ευχαριστήσει για τη συνεργασία και την συμβολή του στην άνοδο της ομάδας στη Β' Εθνική και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του”.