Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Γκρόθες ακόμα μια σεζόν στα "πράσινα"

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μάρετ Γκρόθες για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Η νταμπλούχος Μάρετ Γκρόθες παραμένει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και θα συνεχίσει να ενισχύει το τμήμα και τη νέα σεζόν.

Πρόκειται για μία αθλήτρια με πολύ μεγάλη εμπειρία που έδειξε την αξία της την περσινή σεζόν κατακτώντας μάλιστα και τον τίτλο της MVP της Volley League καθώς συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ για τον Παναθηναϊκό.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Γκρόθες ανέφερε: «Κάναμε εκπληκτική δουλειά τη φετινή σεζόν. Είμαστε νταμπλούχες μετά από πολλά χρόνια και παρά τις δύσκολες στιγμές αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το Σύλλογο μπροστά στους φιλάθλους μας. Είναι κάτι ξεχωριστό για μένα αυτό!

Δείξαμε ότι επιστρέψαμε στην κορυφή και τώρα το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και να βελτιωνόμαστε βήμα βήμα».

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.