Σημαντικές ανανεώσεις και μεταγραφές στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Νίκο Παλέντζα, Λυκούργο Ρούσση και Σπύρο Μπαρμπούνη, ενώ ανακοινώνει και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αχιλλεόπουλο.

Τους αθλητές στα γραφεία μας, υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο Β’ Αντιπρόεδρος και Διοικητικός Υπεύθυνος των Τμημάτων Βόλεϊ, Λευτέρης Αρχόντης, αλλά και ο προπονητής, Άκης Χατζηαντωνίου, οι οποίοι και τους ευχήθηκαν καλή σεζόν.

Ο 32χρονος (06/05/91), Νίκος Παλέντζας είναι διαγώνιος, με ύψος 2 μ. και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή. Αγωνίστηκε στη συνέχεια στους Γαλαξία, Άρη, Μέγα Αλέξανδρο, ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Παμβοχαϊκό, ΑΟΠ Κηφισιάς και στις Νίκη Αιγινίου και Καλαμάτα, με την οποία ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά. Επίσης, έχει γράψει 21 συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα.

Ο 35χρονος (09/11/88), Λυκούργος Ρούσσης είναι πασαδόρος, με ύψος 1,90 μ. και ξεκίνησε την καριέρα του από το Μαρκόπουλο. Έχει αγωνιστεί, επίσης, στους Ολυμπιακό, Φοίνικα Σύρου, Παναθηναϊκό, Κέρκη Σάμου και στις Νίκαια, Κερατέα, Μεσσηνία, Κηφισιά και Παλλήνη. Με την Εθνική ομάδα έχει γράψει 10 συμμετοχές.

Ο 22χρονος (01/08/00), Σπύρος Μπαρμπούνης είναι ακραίος, με ύψος 1,90 μ. και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κυζικό Νέας Περάμου. Έχει αγωνιστεί, επίσης, και στους Ολυμπιακό, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναθηναϊκό και Κέρκη Σάμου.

 

πηγή: aek.gr