Παραμένει η Αγάπη Ρουμπάκη στην Ελπίδα

Κάτοικος Αμπελοκήπων θα παραμείνει η Αγάπη Ρουμπάκη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποτελώντας μέλος της γυναικείας ομάδας της Ελπίδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η 19χρονη βολεϊμπολίστρια, η οποία την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε κυρίως ως ακραία αλλά την ερχόμενη χρονιά θα ενισχύσει τις «πράσινες» από τη θέση της λίμπερο, έχει ύψος 1,73μ. και προέρχεται από την Άθλεση Ηρακλείου, στην οποία ο ΑΣ Ελπίς απευθύνει για άλλη μία φορά τις ευχαριστίες του.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ για δεύτερη χρονιά στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, η οποία ήταν η ομάδα που με καλωσόρισε στη Θεσσαλονίκη. Ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην πορεία της στην Pre League και εύχομαι να ολοκληρωθεί η χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τον κόουτς και τις συμπαίκτριές μου για το όμορφο κλίμα και τις εμπειρίες που δημιουργήσαμε παρέα... και ανυπομονώ για την συνέχεια!», τόνισε η Αγάπη Ρουμπάκη μετά την επισημοποίηση της παραμονής της στην Ελπίδα!

Της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και επίτευξη των ομαδικών και προσωπικών στόχων της!

 

πηγή: aselpis.gr