Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα καθήκοντα αναθέτει ο ΠΑΟΚ στον Θάνο Τερζή

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Θάνο Τερζή, ο οποίος θα αναλάβει βοηθός προπονητή στην γυναικεία ομάδα, καθώς και Υπεύθυνος αγωνιστικής ανάπτυξης των τμημάτων υποδομής. 

Ο Θάνος Τερζής μετά την μεγάλη καριέρα του στον χώρο του βόλεϊ, και την πετυχημένη επταετή πορεία του στον ΠΑΟΚ, στον οποίο διετέλεσε και αρχηγός, συνεχίζει πλέον στην μεγάλη ασπρόμαυρη Οικογένεια σ' ένα πόστο ευθύνης. 

Για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο Θάνος Τερζής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, για την πολυετή άψογη συνεργασία μας, στην οποία πανηγυρίσαμε μαζί πολλούς τίτλους. Πλέον, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο άθλημα το οποίο αγαπώ και υπηρετώ εδώ και χρόνια. Χαίρομαι ιδιαίτερα που παραμένω στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Διοικητικό Υπεύθυνο του βόλεϊ γυναικών, κ. Κωνσταντίνο Αμοιρίδη, τον προπονητή, Marco Fenoglio, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου, καθώς και τον Team Manager, Γιώργο Φουργκατσιώτη, ο οποίος μου δίνει το σημαντικό ρόλο του Υπεύθυνου αγωνιστικού σχεδιασμού της ομάδας. Οι λόγοι της απόφασης μου είναι δύο. Ο πρώτος, ότι ο Marco Fenoglio είναι ένας πολύπειρος προπονητής με πολλές παραστάσεις, και αποτελεί το ιδανικό ξεκίνημα για εμένα. Ο δεύτερος, ότι το τμήμα έχει ένα εξαιρετικά οργανωμένο σύστημα ακαδημιών και αγωνιστική τμημάτων, με πάρα πολύ καλό υλικό αθλητριών. Γνωρίζω ότι ξεκινάω από την αρχή, αλλά είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο και στοίχημα για εμένα, ώστε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως έκανα και ως παίκτης, με σκοπό να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας». 

Καλή αρχή Θάνο!

 

πηγή: acpok.gr

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.