Στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Joshko Milenkoski! Το νέο τεχνικό τιμ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Joshko Milenkoski, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Ο Joshko Milenkoski γεννήθηκε στα Σκόπια στις 11/09/1960. 

Σε συλλογικό επίπεδο, ξεκίνησε την καριέρα του ως πρώτος προπονητής από την Borec Veles των Σκοπίων, κατακτώντας μάλιστα το κύπελλο. 

Το 1994 συνέχισε στην Rabotnicki Fersped, στην οποία παρέμεινε μέχρι και το 2007. Στα 14 χρόνια στην Rabotnicki, κατέκτησε 13 φορές το πρωτάθλημα Σκοπίων, και 10 φορές το κύπελλο. 

Η σεζόν 2007-08 τον βρήκε για πρώτη φορά εκτός Σκοπίων, καθώς ο επόμενος σταθμός του ήταν στο Μαυροβούνιο, και πιο συγκεκριμένα η Budvanska Rivijera. Σ' εκείνη την σεζόν οδήγησε την ομάδα του Μαυροβουνίου στην τρίτη θέση του CEV Cup. 

Την επόμενη σεζόν επέστρεψε και πάλι στην Rabotnicki Fersped, στην οποία έμεινε μέχρι το 2010, κατακτώντας δύο φορές το πρωτάθλημα και δύο φορές το κύπελλο. 

Η αγωνιστική σεζόν 2010-11 τον βρήκε για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης, και πιο συγκεκριμένα στην Τυνησία για την Club Sportif Sfaxien. 

Την σεζόν 2011-2012 πήγε στην Τουρκία, και πιο συγκεκριμένα στην Maliye Milli Piyango, στην οποία έμεινε μέχρι και το 2017. 

Ο επόμενος σταθμός του (2017-18) ήταν και πάλι στην Τουρκία, αυτή την φορά για λογαριασμό της Ziraat Bankasi, στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2019, και με την οποία έφτασε μέχρι τον τελικό του CEV Cup. 

Την αγωνιστική περίοδο 2019-20 επέστρεψε και πάλι στην Τυνησία, αυτή την φορά για την CSS Volleyball Club. 

Την περσινή περίοδο, ήταν στον πάγκο του Φοίνικα Σύρου, με τον οποίο έφτασε στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ. 

Σε διεθνές επίπεδο, ήταν προπονητής της Εθνικής Ομάδας των Σκοπίων από το 1997 μέχρι και το 2008. Το 2017 ανέλαβε τη ηνία της Εθνικής Τουρκίας. 

Πρόκειται για έναν προπονητή με γεμάτο βιογραφικό επάνω στο βόλεϊ, και άριστο γνώστη τους αθλήματος. Αυτό πηγάζει και από το γεγονός πως είναι Καθηγητής του τμήματος Φυσικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Ss Cyril and Methodius, των Σκοπίων. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Joshko Milenkoski, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, και η οποία γίνεται δυνατότερη χρόνο με τον χρόνο. Παράλληλα, είναι μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι μέλος της μεγάλης Οικογένειας του ΠΑΟΚ. Μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν μας περιμένει. Στόχος μας είναι να είμαστε μαχητικοί και να παλέψουμε για όλους τους τίτλους. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να συμβεί αυτό. Θέλω η ομάδα μου να παίξει βόλεϊ το οποίο θα κάνει χαρούμενους τους φιλάθλους. Πιστεύω, πως με το ρόστερ το οποίο θα φτιάξουμε, θα πετύχουμε τα ζητούμενα μας». 

Welcome Coach!

Το τεχνικό τιμ του Joshko Milenkoski

Το τμήμα Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, μετά την ανακοίνωση του Joshko Milenkoski, ως πρώτο προπονητή της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, ενημερώνει για το τεχνικό τιμ.

Το τεχνικό τιμ της ομάδας Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ για την σεζόν 2022-2023, θα αποτελείται από τους:

Πρώτος προπονητής: Joshko Milenkoski

Βοηθός προπονητή: Βαλάντης Μαμάης

Στατιστικολόγος: Βίκυ Νεντή

Γυμναστής: Γιώργος Ιωαννίδης

Φυσιοθεραπευτής: Δημήτρης Παγωτός