Συνεχίζεται η συνεργασία Μαυροβουνιώτη - Πήγασου

Το Δ.Σ. του ΠΗΓΑΣΟΥ Πολίχνης και ο #pigasospolihnisvolleyballteam με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον ακραίο Αργύρη Μαυροβουνιώτη!
Ο αρχηγός της αντρικής ομάδας μετά από την πολύ επιτυχημένη περσινή σεζόν και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Preleague συνεχίζει με την φανέλα του ΠΗΓΑΣΟΥ και στην VOLLEYLEAGUE με το ίδιο πάθος για την κατάκτηση ενός ακόμα στόχου!
Ο ίδιος δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πήγασο:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμη μια χρόνια θα αγωνιστώ στον Πήγασο Πολίχνης! Όπως είχαμε πει και πέρυσι στόχος της ομάδας ήταν η άνοδος στην volleyleague! Αφού ο στόχος επετεύχθη και μάλιστα όντας πρωταθλητές στην preleague δε θα μπορούσε το ταξίδι να μείνει στη μέση! Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της διοίκησης και τον προπονητή για τη συνέχιση της συνεργασίας μας, όπως και τον κόσμο της Πολίχνης, αλλά και όλης της Θεσσαλονίκης που στάθηκε δίπλα μας πέρυσι και ελπίζω και φέτος να αποτελέσει την κινητήριο δύναμη της ομάδας για να ζήσουμε στο κλειστό της Πολίχνης αξέχαστες στιγμές! Η περιπέτεια τώρα ξεκινα!"
Αργύρη σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!!
Έλα μαζί μας στο όνειρο
 
Πήγασος Πολίχνης