Νέο τεχνικό τιμ για τον Ιωνικό

Νέο τεχνικό επιτελείο για το βόλεϊ του Ιωνικού Νίκαιας:

ΗΛΙΑΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΚΡΗΣ


Οι πρωταγωνίστριες και οι πρωταγωνιστές είναι πάντα οι αθλήτριες και οι αθλητές.
Όμως σε κάθε πορεία και επιτυχία οι αθλήτριες και οι αθλητές έχουν συνεργασθεί αποτελεσματικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα με τους προπονητές και τους αφανείς αλλά πολύτιμους συνεργάτες που είναι το τεχνικό επιτελείο.


Όπως σε όλες τις μεγάλες ομάδες ή τις ομάδες που στοχεύουν στη διάκριση και την ανάπτυξη, το τμήμα volley του Ιωνικού Νίκαιας έχει το μεγάλο προνόμιο της συμμετοχής νέων και ταχύτητα εξελισσόμενων τεχνικών οι οποίοι απαρτίζουν ο τεχνικό επιτελείο (technical staff) των ομάδων που πρωταγωνιστούν αλλά και αυτών που προετοιμάζουν.


Άρτια καταρτισμένοι με συνεχή επιμόρφωση για τις εξελίξεις στο άθλημα, αφιερώνουν πολύ μεγάλο χρόνο και ενέργεια στην προετοιμασία και μιας σωστής προπόνησης καθοδηγώντας και βοηθώντας μαζί με τον προπονητής τις αθλήτριες και τους αθλητές να ξεπερνούν κάθε φορά τους στόχους τους.
Ο Ηλίας Νανόπουλος, ο Δημήτρης Βλάχος και ο Βασίλης Μακρής ο κάθε ένας με διακριτούς ρόλους και όλοι μαζί μαζί με τον προπονητή, φροντίζουν για την άρτια προτοιμασία των αθλητριών και των αθλητών για τον αμέσως επόμενο αγώνα.


Τους ευχαριστούμε και τους καλωσορίζουμε για άλλη μια φορά στη νέα αθλητική περίοδο 2022-2023. Η συνεισφορά τους στην υποστήριξη και ανάπτυξη των αθλητριών και αθλητών του τμήματος volley του Ιωνικού Νίκαιας είναι καθοριστική.


ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ VOLLEY
ΜΑΖΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ