Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ένωση Ιλίου ολοκλήρωσε το ρόστερ και μας το παρουσιάζει

Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών που θα συμμετάσχει την σεζόν 2022-2023 στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής (ΕΣΠΕΔΑ).

Η ομάδα μας μετά την περσινή χρονιά όπου έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου και κατέλαβε την 2η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής (ΕΣΠΕΔΑ), κινήθηκε, ώστε να ενισχυθεί με γνώμονα την ποιότητα και το βάθος του ρόστερ, διατηρώντας βασικά κλειδιά από την περσινή ομάδα.

Σημαντικές ποιοτικές προσθήκες που αλλάζουν τόσο επίπεδο, όσο και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας έγιναν με αθλήτριες που ήρθαν με παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες όπως η διαγώνια της ομάδας μας Αγγελική Οικονομάκη που αγωνίστηκε με το Αιγάλεω πέρσι στην Preleague και πήρε την άνοδο για την Volleyleague, η  πασαδόρος μας Μαρία Μικέλη που αγωνίστηκε με τα Βριλήσσια πέρσι επίσης στην Preleague κατακτώντας την 3η θέση, καθώς και η Κεντρική μας Ιωάννα Εικοσιπεντίδου που πέρσι αγωνίστηκε στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, αλλά  έχει παραστάσεις ετών στην Volleyleague.

Βέβαια η ομάδα μας ενισχύθηκε σημαντικά και στο προπονητικό τιμ, όπου την Βασιλική Νικούλη θα πλαισιώσουν φέτος, ο καταξιωμένος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Γυμναστής Εθνικών Ομάδων κύριος Χρήστος Βαρατάσης, ενώ στον πάγκο θα βρίσκεται ως άμεση συνεργάτης η Κατιάνα Αλεξοπούλου προπονήτρια υποδομών στην Ένωση Ιλίου.

Ανανέωσαν: Σοφία Μπούσια, Αναστασία Καραγιαννίδη, Μαργαρίτα Πρίντεζη, Νικολέτα Κοκμοτού, Νεκταρία Ζίγκιρη, Ελένη Ανδριώτη.

Ήρθαν: Ιωάννα Εικοσιπεντίδου (Θρίαμβος Χ.), Αγγελική Οικονομάκη (Αιγάλεω), Μαρία Μικέλη (Βριλήσσια), Ανδριάνα Καρούζου (Μελάς) , Ευηάννα Βασιλείου (Μελάς), Μαρία Αντότσι (Θρίαμβος Χ.), Κατερίνα Πατέλη (Θρίαμβος Χ.), Ευγενία Τσίκα (ΓΣ Πετρούπολης).

Αναλυτικά το ρόστερ της Ένωσης Ιλίου για την σεζόν 2022-2023:

Προπονήτρια: Βασιλική Νικούλη

Υπεύθυνος Φυσικής κατάστασης: Χρήστος Βαρατάσης

Β΄Προπονήτρια: Κατιάνα Αλεξοπούλου

Έφορος: Σπύρος Καραχάλιος

Υπεύθυνος Βόλεϊ / Υπεύθυνος Δημ.Σχέσεων ΔΣ: Φάνης Ψαρρόπουλος

Γενικός Αρχηγός: Νεκτάριος Γιωτάκης

Πασαδόροι: Μαρία Μικέλη, Ελένη Ανδριώτη

Ακραίες: Νικολέτα Κοκμοτού, Νεκταρία Ζίγκιρη, Μαρία Αντότσι, Ευγενία Τσίκα

Κεντρικές: Σοφία Μπούσια, Ιωάννα Εικοσιπεντίδου, Μαργαρίτα Πρίντεζη, Κατερίνα Πατέλη

Διαγώνιες: Αγγελική Οικονομάκη, Ευηάννα Βασιλείου

Λίμπερο: Αναστασία Καραγιαννίδη, Ανδριάνα Καρούζου

 

Δελτίο τύπου: Ένωση Ιλίου

ENOSI ROSTER1

 

 

ENOSI ROSTER 2

 

 

ENOSI ROSTER3

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.