Ξανά στον Άθλο ο Διαμαντίδης

Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον γηγενή αθλητή, Βαγγέλη Διαμαντίδη.

Ο 38χρονος λίμπερο (1.90μ),  που αν και ενσωματώθηκε μεσούσης της σεζόν στην ομάδα μας, είχε σημαντική συμβολή στην επιτυχία της ιστορικής ανόδου, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα «χρώματα» του Άθλου και τη νέα αγωνιστική περίοδο της Volley League 2022-202.

Μάλιστα η 3η του συνολικά σεζόν στην ομάδα μας μετά από τις περιόδους 2017-2018, 2021-2022, θα αντιστοιχεί και με την 3η του συμμετοχή στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.

Αμέσως μετά την υπογραφή της νέας του συμφωνίας  με τον σύλλογο, ο Βαγγέλης Διαμαντίδης δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι και την επόμενη χρόνια στο ρόστερ της ομάδας του Άθλου Ορεστιάδας στη Volley League. Είναι μια επιβράβευση όλων των κόπων μας για την περσινή χρονιά, στην οποία εγώ ενσωματώθηκα στα μέσα της σεζόν και καταφέραμε με τους συμπαίκτες μου, ως αουτσάιντερ να «κοιτάξουμε στα μάτια» και να νικήσουμε ομάδες με διπλάσιο μπάτζετ, αποδεικνύοντας ότι η ψυχή και η αγάπη για την ομάδα, παίζει τον πιο βασικό ρόλο.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που θα αγωνιστώ για 3η φορά στη Volley League, σε μία σεζόν κομβική για την ομάδα μας, καθώς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να καθιερωθούμε στην «ελίτ» του ελληνικού βόλεϊ.

Εύχομαι υγεία για όλους σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε λόγω του κορωνοϊού και να έχουμε αγωνιστικά μια καλή σεζόν».

Η οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας εύχεται στον Βαγγέλη μια σεζόν γεμάτη υγεία με πολλές επιτυχίες και εκπλήρωση όλων των στόχων του, ομαδικών και προσωπικών.