Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναδιοργάνωση στις ακαδημίες του ΑΟ Άνοιξης με "αρχιτέκτονα" τον Ζαρωτιάδη

Εκτός από τη γυναικεία ομάδα του βόλεϊ, ο Α.Ο. Άνοιξης αναδιοργανώνει και τη λειτουργία των Ακαδημιών, με στόχο την παραγωγική διαδικασία, αλλά κυρίως την υγιή ενασχόληση των κοριτσιών με τον αθλητισμό.
Τη γενική επίβλεψη στο νέο αυτό εγχείρημα, θα έχει ο coach Μπάμπης Ζαρωτιάδης, που θα είναι ο υπεύθυνος για όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας (και α' προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων Κορασίδων-Παγκορασίδων).
Μετά το επιτυχημένο πέρασμά του για 2 χρόνια από την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΑΣΟΧ Φοίβου (2012-2014), ο coach είχε άμεση ενασχόληση την τελευταία δεκαετία (2013-2021) με τις μικρές ηλικίες, σε αγόρια και κορίτσια, στην ιστορική ομάδα του Πανερυθραϊκού (τόσο ως προπονητής, όσο και ως γενικός αρχηγός των Ακαδημιών).
Εκτός από τις διακρίσεις, με παρουσία στα final4 των πρωταθλημάτων παμπαίδων της ΕΣΠΑΑΑ και την 4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων του 2019, διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία, για την σωστή λειτουργία των αναπτυξιακών τμημάτων, σε αυτές τις ιδιαίτερες ηλικίες.
Coach καλώς όρισες και να έχεις ένα επιτυχημένο έργο.
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.