Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λύση συνεργασίας Αντώνη Παπαδόπουλου και Κέρκη

Ο Κέρκης Σάμου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ομάδας, Αντώνη Παπαδόπουλο.

Ανακοίνωση λήξης συνεργασίας του προπονητή Παπαδόπουλου Αντώνη με το τμήμα Βόλευ του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου.
Μετά την συνεδρίαση της 25ης Ιανουαρίου 2023 του ΔΣ με τον προπονητή της ομάδας Αντώνη Παπαδόπουλο καταλήξαμε από κοινού στην λήξη της συνεργασίας μας.
Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την συνεργασία που είχαμε καθ'όλη την διάρκεια της περιόδου.
Η προσφορά του στην ομάδα, ήταν και παραμένει σημαντική.
Αντώνη σου ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι επιλέξεις.

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος δήλωσε:

" Με τη λήξη της συνεργασίας μου με το τμήμα πετοσφαίρισης του σωματείου Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ για την pre League Ανδρών αγ. Περιόδου 2022-23, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Ηλία Γεωργίου Ηλίας Γεωργίου (scouter), Παναγιώτη Ροξάνα Panagiotis Roxanas (γυμναστής) και τον έφορο Κωσταντή Καμπουράκη Kostadis Kabourakisγια την υποστήριξή τους στο έργο μου.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους κ.κ. Ελένη Μανώλη Manolis Elenis, Στέφανο Καλαμοβράκη Hermes Rentals Stefanos Kalamovrakis, Τάκη Γιαννόπουλο Takis Giannopoulos και Κλεάνθη Βοσδογάνη Kleanthis Vos και εύχομαι καλή δύναμη για τη συνέχεια και καλή επιτυχία στο έργο τους.
Εύχομαι καλή επιτυχία στην καριέρα τους σε όλους τους αθλητές μου.
Εύχομαι η ομάδα Α.Σ. Κέρκης Μαραθόκαμπου Σάμου με υπομονή, επιμονή και καλή οργάνωση να κατακτήσει τον εφικτό στόχο της ανόδου στη Volley League, να εξακολουθεί να κινείται σε υψηλά στάνταρ και να συσπειρώσει την ανεκμετάλλευτη δυναμική του νησιού της Σάμου με προοπτική να εξελιχθεί σε κοιτίδα του volley.
Αντώνης Παπαδόπουλος "
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.