Ακόμα μια σεζόν η Ξηντάρα στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Εβίτα Ξηντάρα.

Η 30χρονη (09/02/1993) διεθνής λίμπερο, υπέγραψε νέο συμβόλαιο και έτσι παραμένει στο δυναμικό της ομάδας μας και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Η Εβίτα αποτέλεσε μέλος της φετινής ομάδας, που έγραψε Ιστορία, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας στην Άρτα, ενώ συνέβαλλε στα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία που κατέγραψε συνολικά η ΑΕΚ.

Εβίτα, καλή επιτυχία και τη νέα χρονιά με τα «κιτρινόμαυρα»!

Η Εβίτα Ξηντάρα, ανανέωσε τη συνεργασία της με την ΑΕΚ και μίλησε στο «aek.gr», για τους στόχους της νέας σεζόν, πλέκοντας παράλληλα και το εγκώμιο των φιλάθλων της ομάδας. Αναλυτικά, τα όσα είπε η διεθνής λίμπερο…

-Εβίτα, στην πρώτη σου χρονιά στην ΑΕΚ, η ομάδα έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του πρώτου της Κυπέλλου. Πάμε για την δεύτερη σεζόν. Συναισθήματα;

«Είμαι πολύ χαρούμενη, βασικά ενθουσιασμένη μπορώ να πω, που για μια ακόμα χρονιά θα φοράω τα κιτρινόμαυρα και θα ανήκω σε αυτή την υπέροχη οικογένεια της ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και να υποσχεθώ κι εγώ από την πλευρά μου, ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τους δικαιώσω».

-Η ομάδα πανηγύρισε το Κύπελλο, έδειξε ότι θα μπορούσε να πάρει και το πρωτάθλημα, αλλά στις λεπτομέρειες, δεν πέρασε στον τελικό. Σε σένα προσωπικά, τι γεύση μένει και κυρίως τι επιθυμία φέρνει ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν;

«Κατακτήσαμε το Κύπελλο που ήταν το πρώτο για τον σύλλογο και είμαι πολύ χαρούμενη που γράφτηκε και το δικό μου όνομα σε αυτή την ιστορική σελίδα για την ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι ότι και θέλαμε και μπορούσαμε το κάτι παραπάνω και στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό και πραγματικά αμφίρροπο. Ναι, μας έμεινε μια απογοήτευση στο τέλος, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα τη μετατρέψουμε σε πείσμα τη νέα σεζόν για να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας».

-Έχεις ζήσει τον κόσμο της ΑΕΚ ως αντίπαλος στο παρελθόν, τον έζησες και ως μέλος της ομάδας. Θα ήθελα να μας πεις δύο λόγια.

«Εντάξει, τι να πω. Ο κόσμος της ΑΕΚ, αλλά θα ήθελα να προσθέσω και όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται για την ομάδα και που είστε δίπλα μας, είναι η δύναμή μας. Και τον ευχαριστούμε πολύ. Ο κόσμος, όλη τη χρονιά, όπου κι αν παίζαμε και όχι μόνο στην έδρα μας, δεν σταμάτησε να μας στηρίζει με τη φωνή και με το πάθος του. Χρειαζόμαστε αυτή τη στήριξη και τη νέα σεζόν, είμαι σίγουρη ότι θα την έχουμε σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό στη νέα μας έδρα».