Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Κατερίνα Ζακχαίου στην Κιέρι

Ακόμα μια σεζόν θα παραμείνει στην Ιταλία η Κατερίνα Ζακχαίου καθώς συμφώνησε με την Κιέρι.

Η Κύπρια κεντρικός αγωνίζεται εδώ και τρία χρόνια στην Ιταλία με μεγάλη επιτυχία ( Cuneo, Monza και Busto Arsizio). Από το 2013 αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής Κύπρου ενώ ήρθε στην Ιταλία μετά από τον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και το Challenge Cup το 2018. 

Οι άνθρωποι της Κιέρι είναι ενθουσιασμένοι με τη μεταγραφή και η ίδια δήλωσε:

« Παρακολουθώ το ιταλικό πρωτάθλημα πολλά χρόνια, πολύ πριν παίξω σε αυτό, παρά το νεαρό της ηλικίας μου. Παρακολούθησα όλο το ταξίδι του Κιέρι από τη σεζόν 2018/2019, όταν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α1: έκτοτε ανεβαίνει σταθερά, στο ιταλικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Η ομάδα δείχνει κάτι υγιές και όμορφο, με σχέδιο να κάνει δυνατή τη βελτίωση τα επόμενα χρόνια. Η αρένα είναι γεμάτη κόσμο σε όλα τα ματς. Από όσο γνωρίζω, η διοίκηση είναι πολύ κοντά στην ομάδα και εμπιστεύεται τους νέους αθλητές που βρίσκουν στο Chieri το ιδανικό περιβάλλον και συνθήκες εργασίας για να αναπτυχθούν ».

Και πρόσθεσε  :  « Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θέλω να βελτιώνομαι όσο το δυνατόν περισσότερο μέρα με τη μέρα » 

 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.