Ο Προύσαλης ακόμα μια σεζόν στον Πήγασο

 Το Δ.Σ του Πήγασου Πολίχνης με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον πασαδόρο Κώστα Προύσαλη.

Ο έμπειρος αθλητής από την νέα αγωνιστική περίοδο θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα μας, αφού εκτός από παίκτης του αντρικού θα αναλάβει κι ως προπονητής του εφηβικού - παιδικού του Πήγασου.

Μια κίνηση που δείχνει την εμπιστοσύνη και την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δυο μερών, βάζοντας τον πήχη ψηλά για τον Πήγασο Πολίχνης.

Ο Κώστας Προύσαλης : « Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην οικογένειά του Πήγασου και θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε η διάθεση της διοίκησης και ο τρόπος που με πλησίασε, όπως επίσης ο προπονητής αλλά και οι συμπαίκτες που θα συνεχίσουμε μαζί τη νέα χρονιά. Θέλουμε να σταθεροποιήσουμε τον Πήγασο στις καλές θέσεις της Α1, έχουμε όλα τα εχέγγυα, καλή διοίκηση, καλό προπονητικό σταφ, καλούς παίκτες και καλούς φυσιοθεραπευτές οπότε θεωρώ ότι είμαστε σε ένα καλό επίπεδο, σίγουρα όμως θέλει δουλειά, θέλει να δούμε τι θα κάνουν και οι άλλες ομάδες για να δούμε κι εμείς τι στόχους θα θέσουμε τη νέα χρονιά. Σίγουρα και οι δικοί μου στόχοι και της ομάδας είναι υψηλοί. Από εκεί και πέρα είμαι διπλά χαρούμενος καθώς από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αναλάβω ως προπονητής το εφηβικό- παιδικό του Πήγασου. Είναι μια πρόταση που με τιμάει και θέλω να δώσω τα πάντα. Να δώσω στα παιδιά ότι έχω πάρει και έχω μάθει τόσα χρόνια όπως και τις εμπειρίες μου μέσα στα γήπεδα».