Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ουτζής αναλαμβάνει την ανδρική ομάδα του Πανερυθραϊκού

Με το  βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον και με "προίκα" τις στέρεες αθλητικές βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται χρόνια τώρα η ομάδα μας, είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε να γράφουμε μία νέα σελίδα στην ιστορία του Πανερυθραϊκού

πρεσβεύοντας αδιάκοπα τα ίδια αθλητικά ιδανικά εντός κι εκτός των αγωνιστικών χώρων που έχει μεταλαμπαδεύσει η μία γενιά του Συλλόγου στην άλλη.

Με γνώμονα τα παραπάνω ανακοινώνουμε πως ο Γιώργος Ουτζής είναι ο νέος προπονητής της ομάδας ανδρών. Το έργο του στα τμήματα υποδομής είναι απολύτως επιτυχημένο και είμαστε σίγουροι πως το ίδιο θα συμβεί και με τα νέα του καθήκοντα, έχοντας από όλους μας αφενός την εμπιστοσύνη μας κι αφετέρου την συμπαράστασή μας.

Γιώργο καλή επιτυχία.

Οι δηλώσεις του προπονητή: "Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από την τριετή συνεργασία μου με τους ανθρώπους του Πανερυθραϊκού στα αναπτυξιακά τμήματα, θα αναλάβω την τεχνική ηγεσία της Ανδρικής ομάδα για την επόμενη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και να εγγυηθώ  ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα παίζει όμορφο βόλεϊ."

 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.