Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πήγασος Πολίχνης: Ο Μάκης Κανέλλος ξανά στην ομάδα

 Το ΔΣ του ΠΗΓΑΣΟΥ Πολίχνης με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Μάκη Κανέλλο για την επόμενη αγωνιστική σεζόν 2023-24.

Ο Μ. Κανέλλος κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς βοήθησε με την ποιότητα και την εμπειρία του τα μέγιστα τον Πήγασο να πετύχει τους στόχους του.

Μάκης Κανέλλος: « Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την ανανέωση και που θα είμαι για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Α1. Θεωρώ ότι η προηγούμενη σεζόν στέφθηκε με επιτυχία οπότε ελπίζω σε κάτι καλύτερο αυτή τη χρονιά αλλά το κυριότερο και αυτό που με έκανε πιο πολύ χαρούμενο είναι η εμπιστοσύνη που έδειξε η διοίκηση και ο προπονητής στο πρόσωπο μου και μου έκαναν πρόταση ώστε να μείνω άλλη μια χρονιά. Είμαστε μια οικογένεια εδώ στον Πήγασο, θεωρώ ότι είναι ένα οικογενειακό σωματείο, δεν είναι απρόσωπα και μετράει η ανθρώπινη σχέση και χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεχίσω έτσι με όλη αυτή την οικογένειά και με τους συμπαίκτες μου όλους μαζί και την επόμενη χρονιά. Η διοίκηση έκανε προσεκτικές κινήσεις όπως και πέρυσι, αυτή η ομάδα έτσι όπως είναι δομημένη θα πάει μόνο καλύτερα και θα χαρώ πάρα πολύ που για ακόμη μια χρονιά θα παίζω σε ένα γήπεδο γεμάτο κάθε φορά από κόσμο και μικρά παιδιά»
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.