Ο Γιώργος Ακριτίδης στον γυναικείο Ήφαιστο

Μια σπουδαία συνεργασία που γεννά πολλές φιλοδοξίες ανακοινώνει η διοίκηση του Ήφαιστου Φλώρινας καθώς ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή στο γυναικείο βόλεϊ ΓΙΩΡΓΟ ΑΚΡΙΤΙΔΗ, ο οποίος αναλαμβάνει την ομάδα γυναικών του ΗΦΑΙΣΤΟΥ!

 Διετέλεσε προπονητής στις ομάδες: Πρωτέας Κορδελιού 1998-2000, Γαλαξίας Αδένδρου 2002-2005, Πρωτέας Κορδελιού 2005-2008, ΧΑΝΘ 2008-2014, Κεραυνός Ωραιοκάστρου 2014-2015, Εκπολιτιστικός Όμιλος Σταυρούπολης 2015-2024.

Ως αθλητής αγωνίστηκε σε πλήθος ομάδων όπως τον Ορφέα Ηλιούπολης, Αίαντα Ευόσμου, Πρωτέα Κορδελιού, Εαρινό, Δόξα Θεσσαλονίκης, ΧΑΝΘ, Ελπίς Αμπελοκήπων, ΕΟΣ, Αχιλλέας Τριανδρίας και ΒΑΟ.
Στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στα εξής:
"Είμαι χαρούμενος για αυτή τη νέα πρόκληση που εμφανίζεται μπροστά μου. Μετά το ανδρικό βόλεϊ της Φλώρινας ήρθε η ώρα να μπει και το γυναικείο τμήμα δυναμικά στο χάρτη του βόλεϊ.
Στόχος μας είναι να παίξουμε όμορφο βόλεϊ και να βάλουμε τα παιδιά των αναπτυξιακών τμημάτων συν τις φοιτήτριες που βρίσκονται στην πόλη σε μια διαφορετική διαδικασία προπόνησης και φιλοσοφίας.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση του Ήφαιστου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα".
Από πλευρά της, η διοίκηση του ΗΦΑΙΣΤΟΥ καλωσορίζει τον Γιώργο Ακριτιδη στην πόλη μας, η οποία δεν του είναι άγνωστη καθώς στα play offs ανόδου από την Α2 στην PRELEAGUE την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 συνεργάστηκε ως 2ος προπονητής δίπλα στον Σπύρο Γκολιτση, όπως αποτυπώνεται και στη φωτογραφία.