Με Θοδωρή Βουλκίδη και τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θοδωρή Βουλκίδη για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.
Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού καθώς τα βρήκε σε όλα με τον κεντρικό Θοδωρή Βουλκίδη και τη νέα χρονιά.Ο 28χρονος κεντρικός θα φοράει και φέτος το «τριφύλλι και θα παλέψει για τίτλους με τον Σύλλογο.
Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Βουλκίδης είπε«Η χαρά μου και η τρέλα μου είναι διπλή που θα παραμείνω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και δεν κρύβω την ικανοποίηση μου για τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου η διοίκηση και ο κόσμος του Παναθηναϊκού!
Φέτος ξεκινάει μια νέα χρονιά με μεγάλες απαιτήσεις, αρκετές αλλαγές και πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά με πίστη και υπομονή να φτιάξουμε ένα κλίμα που θα φέρει τίτλους. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι για τα λίγα, θέλουμε τα πολλά! Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία, τύχη και το πιο σημαντικό τον κόσμο μας δίπλα μας».