Ομάδα σύνταξης

Επέστρεψε ο Καμινάρης στον Ασκληπιό

Επιστροφή στον Ασκληπιό για τον Βαγγέλη Καμινάρη (υπήρξε προπονητής της ομάδας την περίοδο 2000-2007 και 2014-16) ο οποίος αναλαμβάνει τα τμήματα Γυναικών –Νεανίδων-Κορασίδων-Παγκορασίδων του Συλλόγου.

Μούχλιας, Μιχελάκης, Γεωργακοπούλου και Μαριάτου στο πρώτο σκαλί στην Ίο

Ο Γιώργος Μιχελάκης με τον Βασίλη Μούχλια στους άνδρες και η Αθηνά Γεωργοπούλου με την Ροδάνθη Μαριάτου στις γυναίκες ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο IOS LUXURIOS GRAND SLAM, στον πρώτο σταθμό του φετινού Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.

Πρώτη θέση για Γιώργο Μονιάκη, Μαρία Γενιτσαρίδη στο IOS OPEN

Ο Γιώργος Μονιάκης με την Μαρία Γενιτσαρίδη ήταν οι νικητές του IOS LUXURIOS MIXED OPEN, του πρώτου φετινού τουρνουά μεικτού του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.

AVANT GARDE JUNIORS OPEN: Δύο χρυσά μετάλλια για την Παρασκευή Ζαφειρίου και την Ελπίδα Πιτσιγκώνη

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ τζούνιορς η Παρασκευή Ζαφειρίου και η Ελπίδα Πιτσιγκώνη.

Πιστεύει στην Καλαντάτζε ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Άννα Καλαντάτζε, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ένα "γλυκό" μπλοκ για τη Λαμία

Ο Α.Ο.Λαμίας 2013 είναι σε θέση να ανακοινώσει μια ακόμη μεταγραφή με την οποία ψηλώνει στο μπλόκ και αυτή δεν είναι άλλη από την ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ για την σεζόν 2021-22.