Ομάδα σύνταξης

Ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ, μετέφερε την έντονη ανησυχία του στη βουλευτή Χριστίνα Αλεξοπούλου

Μετά από πρόσκληση της Βουλευτής κα. Χριστίνας Αλεξοπούλου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3/12/2020 στο Πολιτικό της γραφείο στην Πάτρα, συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου κ. Θεόδωρο Κανελλόπουλο, για θέματα και προβλήματα που απασχολούν τα σωματείων του Βόλεϊ.
  • Κατηγορία ΕΝΩΣΕΙΣ

"Λίφτινγκ" στο Παλατάκι του ΟΦΗ

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Volley League, λόγω του lock down δίνει το χρονικό περιθώριο στους ανθρώπους του ΟΦΗ, να προχωρήσουν σε ένα μερικό λίφτινγκ του κλειστού γυμναστηρίου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

  • Κατηγορία VOLLEYLEAGUE

Τηλεδιάσκεψη της ολομέλειας των ΤΑΑ με τον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά

Κατόπιν επικοινωνίας του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατορου με το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, προγραμματίστηκε
τηλεδιάσκεψη για την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 15:00 με τη συμμετοχή εκπροσώπων της ΕΣΑΠ, του ΠΑΣΑΠ και των ΤΑΑ με θέμα την επανεκκίνηση των προπονήσεων των ομάδων αλλά και του πρωταθλήματος Volley League ανδρών.
  • Κατηγορία ΕΟΠΕ-ΕΣΑΠ

Ενημέρωση της Ε.Ο.ΠΕ. προς τον Π.Α.Σ.Α.Π. για τις μεταγραφές

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σε επικοινωνία που είχε με τον Π.Α.Σ.Α.Π. ανακοίνωσε πως σε κάθε περίπτωση μεταγραφής Έλληνα αθλητή ή Ελληνίδας αθλήτριας σε Σωματείο του εξωτερικού για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, δεν θα καταβάλλεται Παράβολο Μεταγραφής (Transfer fee).

  • Κατηγορία ΕΟΠΕ-ΕΣΑΠ

Έφυγε ο προπονητής του ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία

Άρχισε η αποδόμηση του Ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, φυσικό αποτέλεσμα της καταστροφικής καραντίνας και αβεβαιότητας που το έχουν ρίξει η Ελληνική πολιτεία και φυσικά η αρμόδια ομοσπονδία.

Aπάντηση Μαυρωτά στην επιστολή Καραμπέτσου

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς απέστειλε επιστολή-απάντηση στην επιστολή του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Καραμπέτσου σχετικά με το χρονοδιάγραμμα επιστροφής των προπονήσεων και των αγώνων πετοσφαίρισης.

  • Κατηγορία ΕΟΠΕ-ΕΣΑΠ

Την Άνοιξη τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού ελέω Κορονοϊού

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και με τη συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων Ομοσπονδιών, επιτεύχθηκε η μετάθεση των προκριματικών αγώνων των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Ανδρών και Γυναικών για τον Μάιο του 2021.