Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκίνησε το ταξίδι της Θέτιδας στην Pre League

Το ταξίδι της Θέτιδας στη νεοσύστατη κατηγορία της Pre League, ξεκίνησε με την πρώτη συνάντηση και προπόνηση των αθλητριών, την Δευτέρα το βράδυ στο Κλειστό Γ.Γεννηματάς της Βούλας, υπό τις οδηγίες της προπονήτριας κας Δήμητρας Λυκογιάννη.

 Οι αθλήτριες θα ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα προπονήσεων και εκγύμνασης περίπου τριών εβδομάδων, πριν μπουν σε ρυθμό φιλικών προετοιμασίας.

 Η προπονήτρια του γυναικείου τμήματος κα Δήμητρα Λυκογιάννη, σχολίασε στην σελίδα του συλλόγου σχετικά με την πρώτη ημέρα της σεζόν, αλλά και την νεοσύστατη κατηγορία της Pre League όπου θα μετέχει η ομάδα μας φέτος:

 «Σίγουρα η Pre League είναι μια κατηγορία καινούρια, που δείχνει όμως από την εκκίνηση πως θα είναι αρκετά ανταγωνιστική, με πολλές καλές ομάδες οι οποίες έχουν ενισχυθεί. Στην Θέτιδα θεωρώ πως έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό ρόστερ, με παιδιά που έχουν πολύ καλή διάθεση. Σήμερα ήταν η πρώτη μας προπόνηση , είμαι πολύ ευχαριστημένη και ελπίζω να έχουμε υγεία πάνω από όλα, να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας».

 Το ρόστερ:

Ελένη Τσιώνη (Π), Κιουτσούκη Τάνια (Κ), Μάρβη Γιοβάνη (Δ), Αργυροπούλου Ευδοξία (Α), Μάρθα Κούρδογλου (Α), Ξηντάρα Εβίτα (Λ), Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (Π), Χρυσάνθη Καράμπαλη (Λ), Αναστασία Σιρίνινα (Κ/Δ), Εύη Χρήστου (Α), Αναστασία Γεωργιάδου (Κ), Αλεξάνδρα Βενέτη (Π), Αναστασία Γαλανού (Α)

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.