Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2019-2020/PRELEAGUE/AMAZONES/PROPONISI
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Αμαζόνες στην Pre League με πολλές νέες παρουσίες (PHOTOS)

Νέα σεζόν για τις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας και νέα κατηγορία.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα των Αμαζόνων θα αγωνιστεί στην Pre League, ένα βήμα πριν την Volleyleague.

Με πολύ δουλειά, σοβαρότητα, μεθοδικότητα και σχεδιασμό η ομάδα της Νέας Ερυθραίας έκανε άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια που την οδήγησαν τελικά στην Pre League μετά από μια “τρελή” χρονιά στην Α2 όπου έκανε μόλις μια ήττα.

Υπό τις οδηγίες του Στέλιου Ατσιδαύτη θα είναι οι Αμαζόνες για ακόμα μια σεζόν με τη βοήθεια του Γιάννη Μπαρούτα.

Στην ομάδα έχουν γίνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το περσινό ρόστερ σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί η ομάδα στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας.

Η πορεία της ομάδας στην Pre League ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη με δύο βασικές απουσίες της Δήμητρας Καραμπάγια και της Χρυσάνθης Χριστοδούλου που ωστόσο αναμένεται να ενσωματωθούν σύντομα.

ΕΔΩ αναλυτικά το ρόστερ.

Δηλώσεις:

Στέλιος Ατσιδαύτης (προπονητής):

"Εύχομαι να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά όλες τις ομάδες, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς , να γίνει ένα ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον πρωτάθλημα και για την ομάδα μου να επιτύχει τους στόχους της!!"

Σοφία Γκιαούρη (λίμπερο):

Είμαστε στην δεύτερη βδομάδα προετοιμασίας για τη νέα χρόνια,μια χρόνια διαφορετική για μας μιας και οι απαιτήσεις της νέα κατηγορίας είναι υψηλότερες. Η προετοιμασία κυλάει ομαλά και γνωριζόμαστε παλιές και καινούργιες παίκτριες. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς κι απρόοπτα” .

{gallery}/New_Site/2019-2020/PRELEAGUE/AMAZONES/PROPONISI{/gallery}