Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2019-2020/PRELEAGUE/AMAZONES/PROPONISI
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Ξεκίνησε το ταξίδι της ΑΕΚ στην Pre League

Η ΑΕΚ ξεκίνησε τη Δευτέρα το ταξίδι της στην Pre League.

Το αφιλόξενο κλειστό της ΦΕΑ θα στεγάσει για ακόμα μια φορά τα όνειρα και τις ελπίδες των κοριτσιών και των φιλάθλων της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει ένα και μοναδικό στόχο αυτή τη σεζόν που μοιάζει μονόδρομος, την επιστροφή στην Volleyleague Γυναικών.

Πέρσι δε τα κατάφερε τελευταία στιγμή καθώς είχε μπροστά της τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Εφέτος το έργο της φαίνεται πιο εύκολο καθώς έχει ενισχυθεί σημαντικά με παίκτριες που έχουν αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο, όπως η Μαρία Νομικού που έρχεται από τον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε στην Ιταλική Νοβάρα στο παρελθόν και η Έλενα Κουντουρά που διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία στην Ευρώπη πριν επιστρέψει στον Παναθηναϊκό πέρσι. Επιστροφή στην ΑΕΚ και για την Φωτεινή Μπίσκου που αγωνίστηκε στην Κόρινθο .

Στην πρώτη προπόνηση πήραν μέρος οι Έλενα Κουντουρά, Μαργαρίτα Χάνα, Μελίνα Ζίγκα, Φωτεινή Μπίσκου, Αλίκη Σπηλιωτοπούλου, Ευαγγελία Βυζαντινού, Μάρα Ράπτη, Δανάη Κουδούνα, Βασιλική Διάλλα, Εύα Μασούρα, Αγγελική Καββαδία και Βάσια Αντωνιάδη.

Στην ΑΕΚ έγιναν αρκετές αλλαγές σε σχέση με το περσινό ρόστερ και τώρα όλοι περιμένουν πως θα “δέσει” η ομάδα που προπονεί ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης με βοηθούς τους Ανδριανό Τριπολιτσιώτη και Χρήστο Μαρκούτη (φυσιοθεραπευτής).

Η Αγγελική Καββαδία μας είπε :

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και αισιόδοξη για την νέα σεζόν. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες, με αποκλειστικό στόχο μας την άνοδος στην Α1”.