Ήττα για τον Πανναξιακό από τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο φιλικό

Ο Πανναξιακός ηττήθηκε με 2-1 σετ στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε κόντρα στον Παναθηναϊκό το απόγευμα του Σαββάτου.

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά Πανναξιακός και Παναθηναϊκος είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα ακόμα δυνατό φιλικό με τους δύο προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για τις αθλήτριες της ομάδας τους.

Στο πρώτο σετ ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα από την αρχή και το διατήρησε μέχρι τέλους, σετ το οποίο κατέκτησε με 25-19. Στη συνέχεια ο Πανναξιακός πιο βελτιωμένος ανέβασε στροφές και κρατούσε επαφή στο σκορ με διαφορά 1-2 πόντους. Το 2ο σετ κρίθηκε στην παράταση και κατέληξε υπέρ της ομάδας της Νάξου με 24-26.

Στο 3ο και τελευταίο σετ οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες. Προβάδισμα στο σκορ για τον Πανναξιακό αλλά στο τέλος ο γηπεδούχος ήταν αυτός που ήταν πιο συγκεντρωμένος κατακτώντας το με 25-21 (Αγώνας 2-1 σετ)

Η Αποστολή της Νάξου επιστρέφει στο νησί την Κυριακή το πρωί, και την Τετάρτη θα αγωνιστεί στο τελευταίο φιλικό της σεζόν στην Σαντορίνη όπου και θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Θήρας.

 

πηγή: paon.gr