Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρυσάνθη Χριστοδούλου: "Κανείς δε λέμε ότι θα χάσει ή θα κερδίζει πάντα"

Η Χρυσάνθη Χριστοδούλου είπε στο Greekvolley μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ :

Χάσατε δεύτερη φορά μέσα σε μερικές μέρες πρώτα για το κύπελλο τώρα στο πρωτάθλημα. Τι έφταιξε;

“Ο αγώνας του κυπέλλου ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Σήμερα ήρθαμε με εντελώς διαφορετική ψυχολογία σα να μη μας πείραξε που χάσαμε την Τετάρτη, το σημερινό ματς θέλαμε πιο πολύ. Η αλήθεια είναι πως μπήκαμε στο πρώτο σετ λίγο αγχωμένες με κακό ξεκίνημα, μετά ανακάμψαμε και πάλι βρεθήκαμε πάλι στο σκορ, ξανά ψαλιδίσαμε τη διαφορά εκεί νομίζω χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στα κρίσιμα σημεία και δε καταφέραμε να γυρίσουμε το σετ. Θεωρώ πως το παιχνίδι κρίθηκε καθαρά στο ό,τι δεν πιέσαμε στο σέρβις και βγήκε καλά η υποδοχή κάτω για την ΑΕΚ, η ανάπτυξη ήταν η σωστή, είχαν καλές μπάλες και τις χειρίστηκαν όπως έπρεπε. Αντίθετα εμείς πιεστήκαμε πολύ από την ΑΕΚ στο σέρβις, βγάλαμε μέτρια υποδοχή, η ανάπτυξη ήταν κατά ανάγκη κάποιες φορές και κάποιες μπάλες δε μπορέσαμε να τις διαχειριστούμε”.

Πόσο μπορεί να επηρεάσει τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

“Θεωρώ πως είναι ένα κομβικό παιχνίδι ως το ποιος θα είναι στην πρώτη θέση. Εμείς θέλουμε να βλέπουμε διαφορετικά το κάθε παιχνίδι, το πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό, κανείς δεν είναι ανίκητος, κανείς δε λέμε ότι θα χάσει ή θα κερδίζει πάντα. Τώρα, θα δείξει, έχουμε μπροστά μας άλλα οκτώ παιχνίδια, πρέπει να κοιτάξουμε το καθένα ξεχωριστά για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε βάλει που είναι η άνοδος”.

Τι έχεις να πεις στον κόσμο της Νέας Ερυθραίας που βλέπει πρώτη φορά μια γυναικεία ομάδα να πηγαίνει τόσο καλά;

“Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο της Νέας Ερυθραίας γιατί μας στηρίζει κι εντός κι εκτός γηπέδου. Πραγματικά πρώτη χρονιά νοιώθω τόσο κοντά σε μια ομάδα τόσο κοντά τους ανθρώπους γύρω της. Είναι πάντα εκεί, να συνεχίσουν αυτό που κάνουν. Είναι πολύ υγιές σωματείο και πιστεύω έτσι όπως πάει η ομάδα θα πάει πολύ ψηλά γιατί έχουν τα ανάλογα εφόδια”.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.