Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φιλικά για τον Απόλλωνα Καλαμάτας

Τα πρώτα του φιλικά παιχνίδια ανακοίνωσε ο Απόλλων Καλαμάτας για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα:

"Τα πρώτα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του Απόλλωνα Καλαμάτας έχει ήδη κλείσει ο προπονητής της ομάδας, κ. Μυτσκίδης ενόψει του πρωταθλήματος preleague κατηγορίας.

Στις 19 και 20 Σεπτέμβρη θα μετέχει στο τουρνουά Black and white που διοργανώνει η ομάδα της ΕΑΠατρων στην Πάτρα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος και που θα μετέχουν αναλυτικά η ΕΑΠ και ο Απόλλων Πατρών, ο Απόλλων και η ομάδα του ΠΑΟ Αθηνών.
Στις 26 Σεπτέμβρη ήμερα Σάββατο θα υποδεχτούμε την ενισχυμένη ομάδα της Κορίνθου στο κλειστό της Παράλιας ενώ το διήμερο 3 και 4 Οκτωβρίου θα έχουμε τη μεγάλη χαρά να είμαστε διοργανωτές ενός τουρνουά όπου θα μετέχουν ομάδες από την Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών και συγκεκριμένα οι ομάδες των ΑΕΚ, Μαρκόπουλο και Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας, μια βδομάδα πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος τους συμμετέχουν στο τουρνουά μας και δίνεται η δυνατότητα στους προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα πριν το πρώτο σέρβις.
Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και τα υπόλοιπα φιλικά μας παιχνίδια όπως και η αφίσα του τουρνουά."

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.