Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έχασε τη Ματζέφσκι ο Απόλλων Καλαμάτας, επιστρέφει στον Καναδά

Το χειρότερο δυνατό σενάριο επαληθεύτηκε για την Καναδή ακραία του Απόλλωνα Καλαμάτας Νικάλα Ματζέφσκι.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε η 24χρονηβολεϊμπολίστρια μετά τον σοβαρότραυματισμό της το περασμένο Σάββατο στην αναμέτρηση με τις Αμαζόνες, έδειξε πως υπέστη ρήξηπρόσθιουχιαστού και μηνίσκου, γεγονός που σημαίνει πως θα περάσει σύντομα την πόρτα του χειρουργείου και βέβαια θα χάσει την φετινήσεζόν!

Η άτυχη Καναδή παίκτρια μετά από επιθυμία της θα αναχωρήσει για την πατρίδα της όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση, υπό την επίβλεψη και φροντίδα της οικογένειάς της, μιας και ο πατέρας είναι ιατρός.

Ο τραυματισμός της Ματζέφσκι έχει στεναχωρήσει αφάνταστα τις μελανόλευκες καθώς η Καναδή παίκτρια στο μικρό διάστημα της παραμονής της στην Καλαμάτα είχε κερδίσει τους πάντες με την συμπεριφορά της ενώ και αγωνιστικά έχει δείξει πως ανταποκρινόταν στα “θέλω” του Μπάμπη Μυτσκίδη.

Πλέον, ο Απόλλωνας αναζητεί την αντικαταστάτριά της που θα είναι και πάλι από το εξωτερικό. Το χρονικό περιθώριο για την αλλαγή είναι μέχρι τις 2 Νοεμβρίου οπότε και το ρόστερ θα πρέπει να έχει κλείσει.

Μετά τα δυο δυνατά και ιδιαίτερα χρήσιμα ματς απέναντι σε Αμαζόνες και ΑΕΚ, το περασμένο Σαββατοκύριακο στο τουρνουά της Παραλίας, οι μελανόλευκες συνεχίζουν την προετοιμασία τους και θα δώσουν δυο ακόμη ματς εκτός έδρας. Το ερχόμενο Σάββατο με την Ηλιούπολη και την Κυριακή με την Κόρινθο ενώ η ομάδα θα διανυκτερεύσει στην Αθήνα.

ΠΗΓΗ https://www.messinialive.gr/ 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.