Ομάδα σύνταξης

Ο Άρης έκανε το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής του στη Volley League

 Με όπλο το σερβίς και το μπλοκ ο Ηλυσιακός επικράτησε με 3-0 σετ της Λαμίας στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Φώτσης» και πέτυχε τη μία από τις δύο νίκες που χρειάζεται για να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Volley League Γυναικών.

Η Θέτις νίκησε τον ΑΟ Θήρας

Η Θέτις, όπως ακριβώς και στην πρεμιέρα της φετινής Volley League, έτσι και στην πρεμιέρα των play off, νίκησε με 3-1 τον ΑΟ Θήρας και απέκτησε μικρό αλλά σημαντικό πλεονέκτημα πρόκρισης στα ημιτελικά.

Τη νίκη με μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά πέτυχε ο Παναθηναϊκός επί των Πρωταθλητών Πεύκων.

Τη νίκη που του δίνει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά της Volley League Γυναικών πέτυχε ο Παναθηναϊκός στην Θεσσαλονίκη επί των Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων.

Στη Νεμέα η Εθνική κοριτσιών Κ18 πριν ταξιδέψει στην Σλοβακία - οι κλήσεις

 Στην Νεμέα θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής κοριτσιών Κ18, ενόψει της συμμετοχής της στον 2ο προκριματικό γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20.

Στην Πάτρα η προετοιμασία της Εθνικής αγοριών Κ18 για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος - Οι κλήσεις

 Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής αγοριών Κ18, ενόψει της συμμετοχής της στον 2ο προκριματικό γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ18.

Ο Πανερυθραϊκός ευχαριστεί

Η Διοίκηση του Πανερυθραϊκού Α.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Άθλο Πάτρας και προσωπικά την κ. Αφροδίτη Τσικριτσή για την φιλοξενία  που παρείχαν  στην ομάδα Κ21 στα πλαίσια της Προημιτελικής Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα από 21 έως 23 Μαρτίου 2024.
  • Κατηγορία ΥΠΟΔΟΜΕΣ