Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο Τουρνουά των Αγγέλων!

Το Σαββατοκύριακο 24-25/09, σε έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα, τιμήθηκε η μνήμη των τεσσάρων αδικοχαμένων αθλητριών του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου, με τη διεξαγωγή του, καθιερωμένου πλέον, 4ου Τουρνουά των Αγγέλων, στο κλειστό γήπεδο της περιοχής.

Οι ομάδες προσέφεραν τέσσερις συναρπαστικούς αγώνες. Στον τελικό επικράτησαν οι Αμαζόνες και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο με 3-1 σετ, με την Νίκη Αμαρουσίου να παίρνει το αργυρό μετάλλιο. Την τρίτη θέση πήρε η διοργανώτρια ομάδα του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου, νικώντας με 3-0 σετ τον Διόνυσο, που βρέθηκε στην τέταρτη θέση.

Στο, κατάμεστο γήπεδο παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Διονύσου, κ. Ζαμάνης Δ., ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Κοκμοτός Β., ο Πρόεδρος της Κοινότητας του Αγίου Στεφάνου, κ. Κασαπάκης Μ., η Δημοτική Σύμβουλος Ντούντα Χ., και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Τσούκας Π.
Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Γεν. Γραμματέας της ΕΟΠΕ κ. Χαλβατζής Ν., ο Γεν. Γραμματέας της ΕΣΠΑΑΑ κ. Σύλλας Χ., ο Διευθυντής της ΕΟΠΕ Μπακοδήμος Π, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ κ. Στουραϊτης Γ., και φυσικά οι οικογένειες των αδικοχαμένων κοριτσιών.

Ο ΑΟ Αγίου Στεφάνου απένειμε στις νικήτριες ομάδες μετάλλια και κύπελλο, καθώς και αναμνηστικό προπονητικό μπλουζάκι σε όλες τις αθλήτριες, στους προπονητές και στις οικογένειες των θυμάτων, προσφορά της εταιρείας ROYAL.

Μετά την λήξη των αγώνων και τη βράβευση των αθλητριών, όλα τα κορίτσια των τελικών φόρεσαν τα μπλουζάκια και φωτογραφήθηκαν, αγκαλιασμένες, ολοκληρώνοντας όμορφα το 4ο Τουρνουά των Αγγέλων.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.