Ιστορία ετοιμάζεται να γράψει ξανά ο Ιωνικός Νίκαιας

Η σημερινή ανακοίνωση του ΔΣ του Ιωνικού Νίκαιας σχετικά με την έναρξη της λειτουργίας του τμήματος volley του συλλόγου και την κατασκευή νέου γηπέδου τύπου «μπαλόνι» με 100% αυτοχρηματοδοτούμενη επένδυση, μας γεμίζει χαρά και περηφάνεια γιατί βλέποντας μόνο μπροστά και έχοντας πρώτη προτεραιότητα την εκ νέου ανάδειξη μιας ιστορικής αθλητικής περιοχής στο άθλημα του volley, είμαστε απο την αρχή αναπόσπαστο μέρος αυτής της συστηματικής προσπάθειας.

Ξεπερνώντας στεγανά, ανώφελους εγωισμούς και προσωπικές στρατηγικές, συνεργαστήκαμε στενά όλο αυτό το διάστημα με τη διοίκηση του Ιωνικού Νίκαιας έχοντας ένα κοινό όραμα για κάτι πολύ μεγαλύτερο από τη δημιουργία μιας ακόμη ομάδας volley.

Ηταν η κοινή επιθυμία και δέσμευση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αναβιώσουμε μια ιστορική ομάδα volley η οποία θα πρωταγωνιστήσει σε πανελλήνιο επίπεδο ενώ παράλληλα θα δημιουργηθεί στη Νίκαια μια από τις καλύτερες αναπτυξιακές ακαδημίες volley στην Ελλάδα (και όχι μόνο) στα πρότυπα των μεγάλων ακαδημιών του εξωτερικού.

Η σημερινή ανακοίνωση σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη αυτής της προσπάθειας σε όλα τα επίπεδα και είμαστε ευτυχείς που θα εργαστούμε όλοι μαζί για να φέρουμε και αυτή την πρόκληση εις πέρας.

Η επόμενη ημέρα για το volley της Νίκαιας υποσχόμαστε ότι θα είναι μοναδική, εντυπωσιακή και θα θυμίσει μεγάλες στιγμές του παρελθόντος στους «παλαιότερους» αλλά και περηφάνεια στους «νεότερους» που θα δημιουργήσουν μια νέα ιστορία επιτυχιών, αθλητικής και κοινωνικής καταξίωσης και ανάδειξης της περιοχής σε έναν από τους πλέον σημαντικούς πυλώνες ανάπτυξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του volley στην Ελλάδα.

Κοντά μας θα είναι όλοι οι φίλαθλοι της Νίκαιας και είμαστε βέβαιοι ότι τα γήπεδα της Νίκαιας θα είναι εκ νέου ασφυκτικά γεμάτα – όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν.

Καλή αρχή με υγεία και ευθύνη για το μεγάλο εγχείρημα που αναλαμβάνουμε !


Για τον Αστέρα Νίκαιας
Παναγιώτης Μαρούλης


Για την Ακαδημία Star Volley
Βασίλης Τζώρτζης