Με πολλές απουσίες αλλά και πολλές υποσχέσεις ο ΑΟ Πρέβεζας

Την ήττα γνώρισε ο ΑΟ Πρέβεζας από τον ΑΓΣΙ με 3-1(25-21,16-25,13-25,14-25) στο ΔΑΚ Πρέβεζας νωρίς το απόγευμα.

Η ομάδα του ΑΟΠ παρουσιάστηκε με μία καινούργια ομάδα και με πολλές απουσίες, που όπως φάνηκε στη διάρκεια του αγώνα ήταν σημαντικές.

Ο ΑΟΠ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι παρά τις απουσίες παικτών από τραυματισμούς, εκμεταλλευόμενος το νευρικό και στατικό παιχνίδι του ΑΓΣΙ, που το οδήγησε σε συνεχόμενα λάθη παίρνοντας το 1ο σετ με 25-21.

Η εικόνα όμως του αγώνα αντιστράφηκε στα επόμενα σετ. Ο ΑΓΣΙ ξεκίνησε αποφασιστικά ,πίεσε στο σερβίς αναγκάζοντας τους παίκτες του ΑΟΠ να υποπέσουν σε συνεχόμενα λάθη τόσο στην υποδοχή όσο και στην επίθεση τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο ΑΓΣΙ και ισοφάρισε στο 2ο σετ με χαρακτηριστική άνεση.

Ανάλογα συνεχίστηκαν τα επόμενα 2 σετ, ο ΑΟΠ χωρίς ενέργεια και ψυχολογία ,παρά τις προσπάθειες του προπονητή να αφυπνήσει την ομάδα, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ΑΓΣΙ σε κανένα σημείο του αγώνα ο οποίος χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση πήρε εύκολα τα σετ κερδίζοντας και το παιχνίδι με 3-1.

Παρά την ήττα. η νέα αυτή ομάδα του ΑΟΠ άφησε υποσχέσεις για το μέλλον και με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον!


Α.Ο Πρέβεζας ,Προπονητής Ν.Ρούσος
Ντίμο, Λαϊνάς, Χριστοφορίδης, Μπούτσι, Τσίρης, Βρυώνης, Γκάλιος, Σταγογιαννάκης, Τζάρας, Με

Δελτίο τύπου ΑΟ Πρέβεζας