Πρωταθλήτρια ΕΣΠΑΑΑ η Κερατέα

AO Κερατέας επικράτησε 3-0 στο “τελικό” του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ ενάντια στην Αγία Παρασκευή.

Το ντέρμπι της 13η αγωνιστικής ήταν σαν τελικός καθώς οι δύο ομάδες ήταν ισόβαθμες ως εκείνη τη στιγμή στο πρωτάθλημα με την Κερατέα να βγαίνει πρώτη και πρωταθλήτρια της ΕΣΠΑΑΑ, μία αγωνιστική πριν το τέλος, και να παίρνει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στην Α2.

Στο πρώτο σετ με όπλο το σερβίς του Σαμπάνη η Κερατέα πήρε προβάδισμα 7-4 και παρά το τάιμ άουτ του Κατσιγιάννη η Κερατέα άντεξε την πίεση της Αγίας Παρασκευής και πήρε το σετ 27-25 με τον Σαμπάνη πάλι στο σερβίς.

Στο δεύτερο σετ η Κερατέα πήρε κεφάλι από την αρχή και δε γνώρισε αντίσταση από τη “σοκαρισμένη” Αγία Παρασκευή πήρε άνετα το σετ 25-19.

Στο τρίτο σετ η Αγία Παρασκευή μπήκε πιο δυνατά αφού βρήκε πάλι τον καλό της εαυτό με αποτέλεσμα το σετ να πηγαίνει στον πόντο, με την Κερατέα να έχει ένα μικρό προβάδισμα στο 22-21 και με ένα γρήγορο 3-0 η Κερατέα πήρε το σετ 25-21 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Τα σετ: 27-25, 25-19, 25-21

Γ.Σ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Ζιντζόβα) : Δανιάς, Σαμπάνης, Κανέλλος, Λουκάς, Κουτσούμης, Κουμανταρέας, Σιόλας (λ) / Ρούσσος (λ), Στουραϊτης, Σεβδαλής, Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Μωραϊτης Σ., Μωραϊτης Γ.

Α.Ε.ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Κατσιγιάννης): Παπασπύρος, Κογκαλίδης, Παπαδάκος, Μανίκας, Δραβόπουλος, Αθανασιάδης (λ) / Τράντας (λ), Δεστούνης, Τσιγαρίδας, Τζανουδάκης, Φάκας, Κεράνης, Καρύδας, Μαργαρίτης