Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λυκούργος Κουμανταρέας: " Πιστεύαμε από την αρχή στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος"

Ο Λυκούργος Κουμανταρέας που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση φορώντας την φανέλα της Κερατέας, μίλησε στο Greekvolley για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ από την ομάδα του:

 Μίλησε μας για τη σεζόν με την ομάδα σου:

- Εγώ με τον Άλεξ Σαμπάνη είμαστε από τα Χριστούγεννα στην Κερατέα. Ο στόχος της ομάδας ήταν από την αρχή το πρωτάθλημα. Το κλίμα είναι άριστο και σπάνιο για να το βρεις κάπου. Είμαστε σαν μια οικογένεια, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Είμαι πολύ τυχερός που έπαιξα για την Κερατέα και δίπλα σε αυτά τα παιδιά. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή που φροντίζει να μην μας λείπει τίποτα και πάντα να μας προετοιμάζει καλά πριν τα παιχνίδια.

Περίμενες την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

- Ναι, φυσικά! Δεν υπήρξε ποτέ αμφιβολία για το αντίθετο, το πιστεύαμε από την αρχή και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν ανατριχιαστική η ατμόσφαιρα που δημιούργησε την τελευταία αγωνιστική.

Είχες μείνει εκτός αρκετό καιρό, δυσκολεύτηκες να επανέλθεις;

- Ναι δυσκολεύτηκα επειδή είχα να κάνω άλματα 5 χρόνια, μου έβγαιναν τραυματισμοί αλλά έσφιγγα τα δόντια κι έπαιζα κανονικά.

Τι έχει η συνέχεια για την ομάδα σου;

- Μπροστά μας έχουμε τα μπαράζ ανόδου στην Α2. Η ομάδα αποτελείται από αθλητές με ταλέντο και πάθος, από εμάς εξαρτάται.

 

 

 

 

 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.