Μετά το πρωτάθλημα και την άνοδο, πήρε και το κύπελλο η ΕΑΛ

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για την ανδρική ομάδα της ΕΑΛ αφού την Κυριακή το απόγευμα κατέκτησε και το κύπελλο, μετά το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α΄2 Εθνική κατηγορία.

Στον τελικό του κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας την Κυριακή το απόγευμα, αντιμετώπισε την Άμιλλα Τρικάλων, της οποίας επικράτησε με 3-1 σετ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες της ΕΑΛ να μπαίνουν δυνατά, να παίρνουν προβάδισμα και σχετικά εύκολα τα δύο πρώτα σετ. Στη συνέχεια η ομάδα των Τρικάλων ανέκαμψε και ανέβασε την απόδοσή της και σε συνδυασμό με τα λάθη των Λαρισαίων μείωσε σε 2-1. Με το ίδιο τέμπο συνεχίστηκε και το τέταρτο σετ, αλλά παρά την πίεση που δέχτηκε όμως η ομάδα της ΕΑΛ, κατάφερε με την εμπειρία της και την ποιότητα της, να επικρατήσει της πολύ καλής και αξιόμαχης ομάδας της Άμιλλας.

Οι φίλαθλοι που παρευρέθηκαν στο γήπεδο της Καρδίτσας παρακολούθησαν ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι με πλούσιο θέαμα και εναλλαγές στο σκορ.

Τις απονομές των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων στις δύο ομάδες έκαναν ή πρόεδρος του ΣΠΑΚ και η αρχηγός της γυναικείας ομάδας του ΣΠΑΚ, ενώ το κύπελλο απένειμε στην ΕΑΛ ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ Αστέριος Πατσιαούρας.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του ΣΠΑΚ για την άριστη φιλοξενία και διοργάνωση του τελικού.

Τα σετ του αγώνα: 25-18 (30′), 25-17 (19΄), 21-25 (25΄), 28-26 (27΄)

Ε.Α.Λ: (Σκανίκα Μαρία), Μωυσιάδης Αν., Παπατσιμούλης Π., Κουτσομάρκος Κ., Ματούλας Αθ., Γαλάνης Ελ. (λ), Λέζι Γ., Μαντάρας Κ., Σιώμος Άγ., Τσέτσιλας Κ., Παπαθανασίου Αθ., Στασινός Δ., Κωνσταντινίδης Κ., Παπαχρήστος Ορ., Πηλίτσης Π (λ).

ΑΜΙΛΛΑ: (Γούλας Ευθύμιος), Ξάφης Ελ., Ρουμελιώτης Μ. (λ), Ροδίτης Οδ., Σεϊμαν Αν., Ξάνθης Ευαγ., Πατσουράκης, Δαλάκας Χρ., Καραϊσκος Αν., Ζησόπουλος Θ., Λιανός Δ., Ρουμελιώτης Φ. (λ), Μπέγας Σπ., Αναγνώστου Δ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αθανασόπουλος Αν, Χουλιαρόπουλος Δ, Κυριακάτη Αφ.

 

πηγή: ealvolley.gr