Ξεκίνησαν οι γυναίκες της Άρτας

Στο γήπεδο μπήκανε οι Γυναίκες της ομάδας της Άρτας όπου τις υποδέχθηκε ο έφορος Λευτέρης Βαρέλης μαζί με τον προπονητή Γιάννη Σταμούλη.

Συνολικά 18 κορίτσια έδωσαν το παρόν και ήταν Βάσω Πραμαγκιούλη, Άννα Ζιώβα, Βιβή Κουρκούτα, Ρούλα Κιτσοπάνου, Χριστίνα Πάνου, Νεφέλη Σωτηρίου, Φωτεινή Ρίζου, Αλεξάνδρα Δημοθεόδωρου, Ιωάννα Δημοθεόδωρου, Θεοδώρα Πορτοβάρα, Θεοδώρα Βαρέλη, Μελιτίνα Παπαδημητρίου, Αγγελική Σάρκα, Έλενα Σεντόρη, Χριστίνα Λαινά, Δέσποινα Κόκκινου, Χριστίνα Κόκκινου, Αμαλία Πορτοβάρα. Δικαιολογημένα απούσες ήταν Αλεξάνδρα Κούκου, Ελπινίκη Σωτηρίου, Κωνσταντίνα Μπίκα, Λευκοθέα Καραβάτσιου, Σάρα Νταούλια, Κατερίνα Προτοντουάρι. Όλες οι παραπάνω συνολικά 24 μαζί με μια μεταγραφή έκπληξη που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και θα ισχυροποιήσει σε μέγιστο βαθμό την ομάδα μας θα αποτελέσουν το ρόστερ της νέας σαιζόν, που πάνω τους θα χτίσει ο προπονητής μας τις νέες ομάδες, όλων των πρωταθλημάτων.
Μετά τις καθιερωμένες ευχές και το καλωσόρισμα, ο προπονητής μας ανέλυσε το πρόγραμμα προετοιμασίας και οριοθέτησε τους στόχους για την σαιζόν που μας έρχεται λέγοντας χαρακτηριστικά «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, θέλω να δουλέψετε σκληρά για να πετύχουμε την διάκριση σε όλα τα πρωταθλήματα. Ο σύλλογός μας λειτουργεί οικογενειακά και υπόσχομαι εγώ σαν προπονητής και ο Λευτέρης (Βαρέλης) σαν έφορος να μην σαν λείψει τίποτα. Καλή χρονιά σε όλους»
Μάλιστα λίγο πριν ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση ο έφορος μοίρασε τα πρώτα t-shirts προπόνησης και προθέρμανσης προσφορά του ασφαλιστή Θανάση Παύλου και του καταστήματος NET SHOP με υπηρεσίες διαδικτύου, που εδρεύει στο Κομπότι Άρτας.
Ευχαριστούμε τους παραπάνω επιχειρηματίες και ευχόμαστε πάντα να ευημερούν και αφού μας στηρίζουν θα τους στηρίζουμε!!!
Τέλος την προσεχή εβδομάδα θα δοθούν και οι Φόρμες αποστολής προσφορά μεγάλης επιχείρησης της πόλης μας.