Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το "βάπτισμα του πυρός" στη Β Εθνική ο Μυγδονιακός

Την Κυριακή 9/10/2016 στο ΔΑΚ Πεύκων ο Μυγδονιακός πήρε το βάφτισμα της Β΄ εθνικής νικηφόρα με αντίπαλο την Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων με σκορ 2—3 .

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος με σχεδόν ισοδύναμες ομάδες, με τον Μυγδονιακό να προηγείται στα σετ και τα Πεύκα να ισοφαρίζουν και να χάνουν το 5ο σετ εύκολα.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο Μυγδονιακός έχασε τον πρώτο του πόντο σε πρωτάθλημα μετά από 20 μήνες, από τον Φεβρουάριο του 2015. Η ομάδα του Μυγδονιακού ευτύχησε σήμερα να έχει την Ξανθοπούλου – ένα Λίμπερο Α΄ εθνικής – να αλωνίζει κάθε σπιθαμή του γηπέδου, την Πρόνινα με θανατηφόρα κτυπήματα και την Χατζίκου πολύ καλή στο μπλόκ και στο σερβίς, να κάνουν την διαφορά και να παίρνουν το παιχνίδι. Μπορεί η κυρία Άντζυ Τρύψια να περίμενε περισσότερα και μια καθαρή νίκη αλλά συνάμα ξέρει πολύ καλά από πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών. Ξέρει ότι φέτος θα έχει να αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες ομάδες με ποιοτικές παίκτριες. Και βεβαίως φέτος πέραν από την αγωνιστική προπόνηση θα χρειαστεί και ψυχολογική προπόνηση αφού οι αθλήτριες της θα πρέπει να ξεχάσουν την ψυχολογία του αήττητου και την μόνιμη χαρά του συνεχόμενου νικητή.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Πρόνινα Χριστίνα, Καραγιάννη Θέη, Χατζίκου Βίκη, Νίκα Κων/να, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Βεργή Γωγώ, Λάκη Ειρήνη, Λάκη Μαρία, Μαδέση Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Ρωφαλίκου Στέλλα.

 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.