Κανείς δε τις ξέχασε ...

Η Ένωση Ιλίου ήταν η νικήτρια του «5ου τουρνουά των Αγγέλων» που διοργάνωσε ο Α.Ο. Αγίου Στεφάνου, στη μνήμη των τεσσάρων αδικοχαμένων κοριτσιών και της μητέρας που άφησαν την τελευταία τους πνοή σε τροχαίο ατύχημα πριν από τέσσερα χρόνια.

Ο Α.Ο. Αγίου Στεφάνου τίμησε για μία ακόμη χρονιά τη μνήμη τους με τις ομάδες να προσφέρουν στο κοινό συναρπαστικό θέαμα. Στον τελικό του τουρνουά η Ένωση Ιλίου επικράτησε 3-0 σετ του Απόλλωνα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Tournoua Agiou Stefanou2

Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Φοίβος Μελισσίων νικώντας με 3-0 σετ τη διοργανώτρια ομάδα του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου. Στα ημιτελικά, στην πρώτη μέρα του τουρνουά, ο Απόλλωνας είχε κερδίσει τον Φοίβο Μελισσίων με 3-2 σετ σε ένα παιχνίδι για «γερά νεύρα» και η Ένωση Ιλίου είχε επικρατήσει του Α. Ο. Αγίου Στεφάνου με σκορ 3-1.

Εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, στο κλειστό του Αγίου Στεφάνου βρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΠ και μέλος του Δ.Σ., Χρήστος Σύλλας, καθώς και ο διευθυντής, Περικλής Μπακοδήμος. Επίσης το παρών έδωσαν: ο Περιφερειακός σύμβουλος Αττικής κ. Στέλιος Κοροβέσης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Στεφάνου, κ.Μιχαήλ Κασαπάκης και φυσικά οι οικογένειες των αδικοχαμένων κοριτσιών.

Tournoua Agiou Stefanou3

Με την λήξη των αγώνων έγινε η απονομή κυπέλλου και μεταλλίων στις νικήτριες ομάδες, καθώς και αναμνηστικό προπονητικό μπλουζάκι σε όλες τις αθλήτριες, στους προπονητές και στις οικογένειες των θυμάτων.

Tournoua Agiou Stefanou1