Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρεμιέρα με νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Νίκη στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος για τις Γυναίκες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ απέναντι στην μαχητική και ανανεωμένη ομάδα του Α.Ο ΠΑΛΛΗΝΗΣ.

Το άγχος της εκκίνησης κατέβαλε τις 'μπλε' που παρατάχθηκαν στο 1ο σετ με τον αέρα του κυπέλλου, αλλά το ματς δεν ξεκίνησε όπως περίμεναν. Ο αντίπαλος πίεσε και η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε με πολλά λάθη δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να κάνουν το δικό τους παιχνίδι.
Παρά όμως τα λάθη σε σέρβις, επιθέσεις και οργάνωση η ομάδα του Ανδρέα Γερονίκου μπόρεσε να κρατηθεί κοντά στο σκορ και μάλιστα να προηγηθεί με 23-21. Στο τελείωμα του 1ου σετ όμως, δεν κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της παραχωρώντας την προ πορεία στην Παλλήνη με 24-26.
Με τον προπονητή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να προσπαθεί να ηρεμήσει τακτικά την ομάδα, ξεκίνησε το 2ο σετ όπου η λειτουργία βελτιώθηκε κυρίως χάρις στο κέντρο που ανταποκρίθηκε σε μπλοκ και επίθεση. Η ομάδα μπόρεσε να βρει καλύτερα πατήματα, τα λάθη περιορίστηκαν και η συνολική λειτουργία βελτιώθηκε σημαντικά.
Η έκβαση της αναμέτρησης ήταν τελικά θετική καθώς οι 'μπλε' μπόρεσαν να διαχειριστούν το παιχνίδι και να περάσουν σε αντεπίθεση (που κορυφώθηκε στο 4ο σετ) ώστε να κερδίσουν όλα τα επόμενα 3 σετ με 25-20, 25-22 και 25-12.
Το τελικό σκορ δίνει στον Απόλλωνα το τρίποντο και βραχεία κεφαλή στην βαθμολογία. Επόμενη αγωνιστική με την εκτός έδρας αναμέτρηση και αντίπαλο τον ΑΟ Βάρης.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.