Πρεμιέρα στον Αλμυρό για την ΑΘΛΕΣΗ

Μετά από οκτώ μήνες αγωνιστικής αδράνειας λόγω covid 19,έφτασε πλέον η στιγμή να μπούμε στο γήπεδο σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος.

‘Ετσι λοιπόν, το Σάββατο 24-10-2020 και ώρα 18:00μμ στον Αλμυρό ,με αντίπαλο τη νεοφώτιστη στη κατηγορία ομάδα του Γ.Σ.Αλμυρού,η Γυναικεία ομάδα της Αθλεσης θα δώσει τον εναρκτήριο αγώνα της για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021 του πρωταθλήματος Β΄Εθνικής της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Ως πρεμιέρα που συνήθως κρύβει εκπλήξεις, αλλά και της δυναμικότητας του αντιπάλου, ο οποίος με όπλο τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητα που του δίνει η έδρα του και η πρώτη του συμμετοχή μετά από αρκετό χρονικό διάστημα απουσίας του από την κατηγορία,αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολο και ενδιαφέρον ως προς το αποτέλεσμα, αλλά και ως προς την αντίδραση των αθλητριών μετά από την πολύμηνη αγωνιστική αποχή.

Ένα ακόμη στοιχείο που δίνει ενδιαφέρον στο ματς ,θα είναι η απουσία φιλάθλων λόγω του αυστηρού αγωνιστικού πρωτοκόλλου που έχει επιβληθεί λόγω covid 19 και αναμένουμε να δούμε κατά πόσο αυτό μπορεί να επηρεάσει την αγωνιστική διάθεση των δύο ομάδων.

Οι αθλήτριες της Άθλεσης πάντως ,αναμένουν με ανυπομονησία την έναρξη του Σαββατιάτικου παιχνιδιού καθώς εδώ και 2.5 μήνες περίπου που έχει διαρκέσει η προετοιμασία τους ,έχουν δείξει απόλυτη προσήλωση και διάθεση για μια καλή και εποικοδομητική αγωνιστική χρονιά.

Η ομάδα μας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το Σαββατιάτικο παιχνίδι, με την προπόνηση της Παρασκευής και καθώς προς το παρόν δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, αναμένεται να αγωνισθεί με πλήρη σύνθεση.

Ευελπιστούμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι,να το απολαύσουν οι αθλήτριες των δύο ομάδων και ο καλύτερος να στεφθεί νικητής.

Εν κατακλείδι, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική χρονιά,χωρίς τραυματισμούς, χωρίς covid 19 και κάποια στιγμή να δούμε και τους φιλάθλους μας στο γήπεδο!

Δελτίο τύπου: ΑΘΛΕΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ