Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τεχνικό Δίδυμο Κουβουτσάκη- Καρρά στο Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ Του Εθνικού Πειραιά.

Επιστροφή στο πάγκο του Γυναικείου Τμήματος Βόλεϊ του Ομίλου μας, για ένα “δικό μας παιδί” που μαζί με έναν εξαιρετικό νεαρό προπονητή, πήραν το δαχτυλίδι από την Δ.Ε. και τον Σπύρο Κουτούβαλη, αναλαμβάνοντας από φέτος να κάνουν τους πρωταγωνιστικούς στόχους του τμήματος πραγματικότητα.

Πρόκειται για τους Χάρη Κουβουτσάκη και Κωνσταντίνο Καρρά.

Ο Χάρης το “αγαπημένο παιδί της εξέδρας”, έχει αφιερώσει την αθλητική του ζωή στον Εθνικό μας, αφού μετά την μεταγραφή του από τον Ερμή Πειραιά, υπήρξε για 17 συνεχόμενα χρόνια μέλος της ανδρικής μας ομάδας, παίζοντας στην αρχή ως ακραίος και μετέπειτα όταν καθιερώθηκε το λίμπερο στο άθλημα, ως λίμπερο. Υπήρξε “Team Manager” της ομάδας με προπονητές τον Γιώργο Κλαρούδα, και τον Σάκη Ψάρρα, και ήταν ο προπονητής που εμπιστεύτηκε ο Σπύρος Κουτούβαλης, στην πρώτη παρουσία Ομάδας Κοριτσιών του Εθνικού, την σεζόν 2017-2018,  δικαιώνοντας τον για την επιλογή του και χαρίζοντας το πρώτο Πρωτάθλημα στην Ιστορία του Ομίλου μας !!

X.K. “Επιστρέφω στο σπίτι μου, αν και ποτέ δεν ένιωσα ότι έχω φύγει!! Δεν μου πήρε πάνω από ένα λεπτό για να δεχτώ την πρόταση “πρόκληση” που μου έκανε ο κύριος Κουτούβαλης, μια πρόταση που αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα που θα συμμετέχω ενεργά σε ένα τμήμα που για την γρήγορη εξέλιξη του, την οργάνωση του, την τυπικότητα του (και με το παραπάνω) σε ότι αφορά τις οικονομικές υποχρεώσεις του, μιλά με τα καλύτερα λόγια όλος ο χώρος του βόλεϊ. Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα ξανασυναντηθώ με αθλήτριες που έχουμε δουλέψει μαζί στο παρελθόν. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο του Εθνικού (όταν και εφόσον το επιτρέψει η πανδημία), γιατί το σύνολο που δημιουργούμε αξίζει την αμέριστη συμπαράσταση του. Ο σχεδιασμός της ομάδας βρίσκεται σε εξέλιξη, είμαστε μαζί με τον Κώστα και τον κύριο Κουτούβαλη  σε καθημερινή επικοινωνία για να υλοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο το μεταγραφικό κομμάτι, αποκτώντας αξιόλογες αθλήτριες σε συγκεκριμένες θέσεις και αυτό που θέλω να υποσχεθώ από την πλευρά μου είναι, ότι θα δουλέψουμε όλοι πολύ σκληρά και θα κάνουμε τους στόχους που έχουμε βάλει πραγματικότητα”

Ο Κώστας είναι ένας νέος πολύ ταλαντούχος στον χώρο προπονητής. Έχει αγωνιστεί ως αθλητής στα αναπτυξιακά τμήματα του Ολυμπιακού  στην Α2 Εθνική Κατηγορία με τις ομάδες του Πανελληνίου, του Απόλλωνα Αθηνών, των Νέων Βύρωνα, και στην Β’ Εθνική Κατηγορία με τις ομάδες του Αστέρα Νίκαιας, και Α.Ο. Παγκρατίου.  Έχει τελειώσει τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθήνας με Ειδικότητα στο Βόλεϊ. 

Τα παρθενικά προπονητικά του βήματα τα έκανε στα αναπτυξιακά τμήματα του Ιάσονα Κολωνού και τα πρώτα δείγματα γραφής που έχει παρουσιάσει είναι πολύ θετικά & ενθαρρυντικά.

Κ.Κ.  “Είμαι πολύ χαρούμενος  που οι άνθρωποι της ομάδας του Εθνικού Πειραιά, μου δίνουν την μεγάλη αυτή ευκαιρία στο ξεκίνημα ουσιαστικά της προπονητικής μου καριέρας, να συμμετέχω σε αυτή την οργανωμένη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ εδώ και Τρία Χρόνια. Μετά από άλλη μια δύσκολη Χρονιά που δεν ολοκληρώθηκε, θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε μεθοδικά από την αρχή με όλα τα κορίτσια της ομάδας αλλά και με τις νέες προσθήκες που θα υπάρξουν στο ρόστερ, έτσι ώστε ο Εθνικός να πετύχει όλους τους στόχους του την νέα σεζόν”

Από φέτος που θέλουμε να πιστεύουμε ότι αφήνουμε πίσω μας την πανδημία και ότι η αγωνιστική σεζόν 2021-2022 επιτέλους θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί, στα πλαίσια της καλύτερης οργάνωσης του τμήματος ανοίγουμε θέση “scouter” (Σκάουτερ) στο τμήμα, αναθέτοντας τον ρόλο αυτό στον πρώην πασαδόρο & προπονητή Ακαδημιών της ομάδας μας  Σπύρο Κουβαλιά

Φροντιστής στην  Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ , (ποιος άλλος θα μπορούσε να αναλάβει άλλωστε αυτή την θέση) εκτός από την ψυχή του Εθνικού μας, τον γνωστό σε όλους μας  Νίκο Μορφωνιό.

 Στο σημείο αυτό ο Εθνικός Πειραιά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους προπονητές με τους οποίους ήρθε σε επαφή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας και να επισημάνει, ότι προσπαθεί στο Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ όταν υπάρχουν βέβαια οι κατάλληλες προϋποθέσεις, να δίνει τις ευκαιρίες σε ταλαντούχους νέους ανθρώπους με φρέσκες ιδέες και μεγάλη όρεξη για να πρωταγωνιστήσουν στο άθλημα, πόσο μάλλον τώρα με την μεγάλη αποχή λόγω της πανδημίας που γίνεται επιτακτική η ανάγκη κατά την άποψη μας,  για “φρέσκα ψαγμένα  μυαλά” που θα δώσουν στο Βόλεϊ το κάτι παραπάνω, το κάτι διαφορετικό, που θα το κάνει πιο ελκυστικό και πιο ενδιαφέρον για τα παιδιά που θέλουν να το ακολουθήσουν.

Με τις παραπάνω σκέψεις ως Δ.Ε. πιστεύουμε ότι τόσο ο Χάρης Κουβουτσάκης  όσο και ο Κωνσταντίνος Καρράς, πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις, και είμαστε όλοι μας σίγουροι ότι θα καταφέρουν να πετύχουν τους πρωταγωνιστικούς  στόχους που έχει βάλει η ομάδα μας, καθώς επίσης  και ότι το τεχνικό δίδυμο του Εθνικού μας, θα απασχολήσει στο μέλλον για πολλά χρόνια τον χώρο του βόλεϊ.

 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.